Ce le-a promis Mutu fanilor Rapidului, după ce a demolat FCSB

Duminica, 28 Mai 2023, ora 08:17
2875 citiri
Ce le-a promis Mutu fanilor Rapidului, după ce a demolat FCSB
Adrian Mutu (stânga) și Cristian Săpunarul, antrenorul și căpitanul Rapidului

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în meciul câştigat la scor împotriva FCSB sâmbătă seara. El urmează să decidă în zilele următoare ce jucători vor veni şi vor pleca de la Rapid.

„Cele trei puncte mai puţin contează, a fost o victorie a orgoliilor şi faptul că am făcut-o într-o manieră categorică este şi mai bun. Mă bucur că echipa a tratat serios acest meci. Mă bucur că am învins cu 5-1, mergem în vacanţă, o vacanţă meritată.

O să facem zilele acestea o evaluare mult mai corectă şi o să văd ce deizii voi lua. Cu siguranţă vor şi pleca jucători, vor şi veni jucători. O victorie împotriva FCSB, când reprezinţi Rapid, îndulceşte orice!

Am crezut şi cred în această echipă, că poate evolua. Noi ne-am îndeplinit obiectivul principal, acela de a fi în play-off. La anul vrem să facem încă o treaptă în plus! Toţi antrenorii sunt contestaţi. Publicul e liber să se exprime cum doreşte, Vreau doar să-i asigur că eu îmi fac datoria sută la sută. Sunt un om foarte serios. Nu mi-am pierdut nicodată încrederea în băieţi, dar în viaţa unei echipe sunt şi momente mai slabe”, a declarat Adrian Mutu.

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali, după 2-2 cu Rapid: "L-am scos din echipă că fuge de minge"
Gigi Becali, după 2-2 cu Rapid: "L-am scos din echipă că fuge de minge"
Gigi Becali și-a exprimat nemulțumirile după meciul cu Rapid. Pe de altă parte, patronul e satisfăcut că s-a mai făcut un pas spre titlu. În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte,...
Dan Șucu a înțeles ce înseamnă să fii furat de arbitri. "Cel mai prost pe care l-am văzut"
Dan Șucu a înțeles ce înseamnă să fii furat de arbitri. "Cel mai prost pe care l-am văzut"
Echipa FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii. La 2-1 pentru Rapid a marcat și Hasani, dar...
#Mutu, #promisiune, #fani, #Rapid, #victorie, #liga 1, #FCSB , #stiri fotbal