Adrian Minune: Le multumesc celor de la ANI ca imi fac reclama si mediatizare

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 17:53
2897 citiri
Adrian Minune: Le multumesc celor de la ANI ca imi fac reclama si mediatizare
Foto: Arhiva

Consilierul PSD Adrian Simionescu, cunoscut ca Adrian Minune, s-a aratat uimit ca ANI nu gaseste justificarea pentru suma de 100.000 de euro luand in considerare ca in luna martie, cand au discutat cu el despre averea pe care o detine, nu l-au intrebat nimic de acesti bani, insa nu este suparat deloc, ci din contra le multumeste inspectorilor ANI ca ii fac reclama si mediatizare.

"Eu pe data de 7 martie am fost intrebat, patru ore, cum mi-am castigat banii de cand mi-am inceput activitatea, inclusiv dinaintea mandatului meu de la PSD, pana in zilele noastre. Asta pentru mine este tot ca o ancheta, dar nu mi s-a adus la cunostinta nimic de aceasta suma de 100.000 de euro. Cred ca trebuia sa mi se aduca la cunostinta daca exista aceasta suma de 100.000 de euro ca sa ii justific.

Deci nu stiu cat de adevarat este ca mie nu mi s-a pus aceasta intrebare. Mie imi prinde foarte bine aceasta mediatizare si tin pe aceasta cale sa le multumesc", a declarat manelistul la Realitatea Tv, in cadrul unei interventii telefonice.

In timpul declaratiilor date prin telefon, pe ecran erau prezentate imagini in care Adrian Minune arunca cu bani, in timpul unei petreceri. De aceea, artistul a tinut sa faca unele lamuriri si sa spuna ca este vorba de "spectacol".

"Era o intelegere cu finul meu. Dupa ce se termina spectacolul sa imi iau banii inapoi", a mai spus acesta.

Pe de alta parte, Adrian Minune a tinut sa precizeze ca nu prea isi tine banii in banca, deoarece ii plac lichiditatile si ca el nu insala statul roman.

"Am PFA, am contracte si chitante. La fiecare petrecere, eu rup un chitantier. De exemplu, daca bunica vrea sa ii faca un cadou mirelui si vine la Minune - eu fac un contract intre mine si bunica, ii dau factura si la trei luni imi platesc datoriile catre stat.

Uite asa e in Romania: pamantul se scufunda, iar noi il intrebam pe Adrian Minune de ce munceste de la 13 ani si a facut avere. Nu mi s-a spus nimic cand am fost la ANI si ar trebuia sa fiu suparat, dar orice ce se spune despre mine, Gigi Becali, Gheorghe Hagi sau Nadia Comaneci e bine", a conchis acesta.

ANI s-a autosesizat in cazul lui Adi Minune

Agentia Nationala de Integritate s-a autosesizat, marti, in cazul lui Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune.

Inspectorii ANI au sesizat o diferenta semnificativa intre averea dobandita si veniturile declarate, obtinute in urma postului de consilier local din comuna ilfoveana Stefanestii de Jos.

Diferenta dintre averea realizata si veniturile declarate este de 100.000 de euro.

De asemenea, manelistul nu si-ar fi platit obligatiile fiscale pe drepturile de autor si nici n-a declarat un teren cumparat in localitatea Afumati.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Adrian Minune verificat ANI, #ANI mediatizare Adrian Minune , #cantareti