Bono a ramas fara voce in timpul unui concert, la Berlin (Video)

Duminica, 02 Septembrie 2018, ora 09:51
8344 citiri
Bono a ramas fara voce in timpul unui concert, la Berlin (Video)
Foto: Captura video Twitter/ @daniDpVox

Un concert al trupei U2 care se desfasura in Berlin, Germania, a fost anulat la scurt timp dupa ce a inceput din cauza ca solistul grupului muzical, Bono, si-a pierdut vocea.

Trupa irlandeza a reusit sa interpreteze cateva melodii, insa solistul s-a oprit din cantat si s-a adresat multimii de fani la scurt timp dupa inceperea show-ului: "Nu cred ca putem continua. Nu este corect pentru voi".

Fanilor li s-a spus initial ca trupa va lua o pauza scurta, dar mai tarziu li s-a spus ca show-ul este amanat, scrie BBC.

Totusi, Bono le-a promis fanilor ca un alt concert va fi programat cat de curand. Unii fani au relatat ca solistul a fost afectat de masinile de fum care asigurau efectele concertului.

"Bono era intr-o forma grozava si avea o voce superba inainte de spectacol. Abia asteptam sa il ascultam, dar dupa cateva melodii, si-a pierdut vocea complet. Nu stim ce s-a intamplat. Ne sfatuim cu medicii", a transmis trupa.

Bono interpreta "Red Flag Day" in momentul in care a ramas fara glas, potrivit fanilor.

"In timpul celui de-al patrulea cantec, Red Flag Day, vocea lui Bono s-a deteriorat masiv. Spunea ca are legatura cu fumul de pe scena", a marturisit un fan.

Desi a incercat sa continue show-ul cu urmatoarea piesa, "Beautiful Day", solistul nu a reusit si s-a vazut nevoit sa opreasca concertul.

Mai multe filmari de la spectacol, publicate de fani in mediul online, il arata pe Bono tusind si cerandu-si scuze fanilor.

Nu se stie cand va reprograma U2 concertul.

A.D.

#Bono pierdut voce concert, #U2 concert anualt Berlin , #cantareti