Brighi, despre colaborarea cu Snoop Dogg, nunta Elenei Basescu si pozatul nud Interviu

Luni, 08 Iunie 2015, ora 08:14
21438 citiri
Brighi, despre colaborarea cu Snoop Dogg, nunta Elenei Basescu si pozatul nud Interviu
Foto: Cat Music

Brighi este o tanara artista romanca ce si-a facut intrarea in lumea muzicala cu o piesa cu mare impact, o colaborare cu Snoop Dogg.

Vocea deosebita a facut-o sa se numere printe preferatele Elenei Basescu, drept pentru care fiica presedintelui a chemat-o sa ii cante la nunta. Din pacate, Brighi nu a interactionat cu mireasa in noapte nuntii, pentru ca in timpul spectacolului sau Elena Basescu fusese furata, asa cum este obiceiul.

Totusi, fostul presedinte Traian Basescu s-a aratat incantat de piesele tinerei, chiar daca preferata sa a ramas muzica populara, dupa cum ne-a declarat Brighi intr-un interviu acordat Ziare.com.

Fara dar si poate numele tau este inca legat de colaborarea cu Snoop Dogg. Cat de mult crezi ca te-a ajutat in cariera aceasta piesa?

A fost prima mea piesa lansata in Romania, cred ca m-a ajutat foarte mult sa imi asociez numele cu un asemenea artist ca Snoop Dogg.

De ce crezi tu ca ai fost aleasa pentru aceasta colaborare? Ce atuuri ai tu fata de alta cantareata?

Tin minte ca au fost primele mele zile la HaHaHaProduction, cand am auzit piesa si am intrebat ce este, nestiind ca va fi un featuring cu Snoop Dogg. Baietii de la studio mi-au zis ca sunt in cautare de o voce noua pe ea. Am inregistrat strofele si refrenele, baietii au trimis piesa celor de la OceanLightProduction, ei au fost incantati si asa am ajuns sa cant cu Snoop Dogg.

Stiu ca nu te-ai intalnit fata in fata cu Snoop Dogg, dar online sau telefonic ai discutat cu el?

Eu ma bucur ca am avut ocazia sa imi asociez numele cu un artist apreciat in toata lumea. Asa ceva se intampla poate o data in viata si sunt recunoscatoare ca am putut fi cea care a cantat cu el. Faptul ca nu ne-am intalnit sau ca nu am vorbit la telefon pentru mine sunt lucruri nesemnificative.

Cu ce artist international ai vrea sa mai colaborezi?

Cu Lana Del Rey. O ador!

Dar cu cine nu ti-ai asocia numele?

Nu m-am gandit la asta niciodata.

Ce nu te vezi cantand niciodata?

Piese fara mesaj nu as vrea sa cant niciodata.

Ai cantat la nunta Elenei Basescu. Ai interactionat cu aceasta? Dar cu Traian Basescu?

In momentul in care am cantat la nunta Elenei Basescu, tocmai a fost furata mireasa, asa ca nu am interactionat cu ea. Domnul Traian Basescu a fost incantat de piesele noastre, dar cred ca i-a placut, totusi, mai mult muzica populara. A fost foarte frumoasa nunta, asta pot sa va spun.

Acum ceva timp, spuneai ca nu ai poza nud de rusinea familiei. Te-ai razgandit?

Cred ca am spus asta, dar intr-un alt context. Nu as face poze goala pentru ca NU, si atat. Nu am nicio problema cu oamenii care fac asta, pot sa va spun doar ca treaba cu "pozatul goala" nu este pentru mine.

Cum este viata de femeie casatorita? S-a schimbat ceva?

Este foarte frumoasa viata de femeie casatorita. Eu si sotul meu nu am crezut ca putem sa fim mai apropiati decat am fost inainte de casatorie si, iata, suntem. Ma consider o fata credincioasa si chiar simt binecuvantarea lui Dumnezeu pe care am primit-o asupra logodnei noastre. Da, cred ca s-a schimbat ceva, ne iubim la fel de mult, dar simtim iubirea mai mult acum.

Ai participat la Vocea Romaniei, dar si la Megastar Ungaria. Care experienta a fost mai frumoasa?

Cu riscul de a parea corecta politic, voi spune ca ambele au fost la fel de frumoase. Asa si a fost. Mie imi plac competitiile, imi place sa imi intrec limitele, asadar ambele concursuri reprezinta experiente frumoase pentru mine.

Cum e piata muzicala din Ungaria?

Piata muzicala in Ungaria este diferita de cea din Romania. Acolo se asculta la radio piese din intreaga Europa, au si ei piesele lor, dar nu sunt chiar asa de multe ca in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Brighi melodie Snoop Dogg, #muzica Brighi, #melodii Brighi , #cantareti