Costi Ionita, pe platourile de filmare "Tonight Show" cu Jay Leno (Galerie foto)

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 09:36
5243 citiri
Costi Ionita, pe platourile de filmare "Tonight Show" cu Jay Leno (Galerie foto)
Foto: costi.ro

Costi Ionita atinge succes dupa succes in afara tarii. De aceasta data, compozitorul a fost invitat in platoul de filmare al celebrei emisiuni "Tonight Show", prezentata de Jay Leno.

Romanul a ajuns aici, dupa ce Shaggy si Kat DeLuna au fost invitati sa cante o melodie, iar cea aleasa a fost una compusa de Costi Ionita.

Cei doi au interpretat piesa "Dame", aflata pe cel mai recent album al lui Shaggy, "Summer In Kingstone", nominalizat la premiile Grammy 2012, la categoria "Best reggae album".

Costi Ionita, in carti pentru Grammy

Anul 2012 va fi plin de emotii pentru Costi avand in vedere ca asteapta cu sufletul la gura premiile Grammy. Decernarea acestora va avea loc pe 12 februarie. Trebuie amintit ca singurul roman care a obtinut un premiu Grammy este Damian Draghici, iar Costi i-ar putea calca pe urme.

"M-a sunat Shaggy si mi-a zis 'Hei, bro, suntem nominalizati la Grammy!'. A fost intr-adevar o veste extraordinara si, va spun sincer, sunt extrem de onorat ca ma aflu intre acesti muzicieni ai lumii nominalizati la aceste premii. Nu sunt foarte multi comparativ cu sapte miliarde de oameni, dar este o onoare enorma", a declarat Costi Ionita pentru Ziare.com in momentul in care a auzit despre performanta sa.

#Costi Ionita TonightShow, #Costi Ionita Jay Leno , #cantareti
Comentarii
Poza Isis
Isis
rank 1
Cele mai bune bancuri cu ardeleni-AUDIO
Poza lool
lool
rank 5
Dadea si el cu matura pe acolo.