Marius Moga a compus o piesa pentru Maroon 5

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 21:05
5134 citiri
Marius Moga a compus o piesa pentru Maroon 5
Foto: showbiz.ro

Marius Moga a compus o piesa pentru formatia americana Maroon 5 pentru care compozitorul roman a colaborat cu Bryan West.

Moga, unul dintre antrenorii de la "Vocea Romaniei", se afla in SUA, unde are mai multe proiecte muzicale. El a vizitat platourile variantei americane a emisiuniicare "Vocea Romaniei", unde l-a cunoscut pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, transmite Pro TV. Levine este si unul dintre antrenorii din showul american.

Compozitorul roman a declarat: "L-am vazut pe Adam, i-am spus ca sunt si eu antrenor in varianta romaneasca a show-ului si ca am compus o piesa pentru el. Mi-a spus ca piesa ii place foarte mult si ca au si inregistrat-o". Marius Moga a spus ca este vorba despre o piesa pe care a compus-o impreuna cu Bryan West, producatorul lui Nelly Furtado, cu o luna in urma, in Los Angeles. "Am schimbat contacte cu Adam si a ramas sa ne vedem in Los Angeles, sa mai lucram si la alte piese", a completat artistul.

Moga a adaugat ca studiourile emisiunii americane se aseamana mult cu cele de la Buftea ale "Vocii Romaniei" si ca ar fi ales cativa dintre concurentii pe care i-a auzit cat a vizitat platourile showului american.

Maroon 5 este o trupa pop americana, formata in 2002, care a lansat hituri precum "Misery", "Moves like Mick Jagger" sau "She will be loved".

#marius moga piesa maroon 5, #moga cantec maroon 5 , #cantareti