Mircea Eremia, Justin Bieber de Romania, care a cucerit publicul de la prima piesa Interviu

Duminica, 09 August 2015, ora 07:53
17195 citiri
Mircea Eremia, Justin Bieber de Romania, care a cucerit publicul de la prima piesa Interviu
Foto: Arhiva personala

Mircea Eremia abia a pasit in lumea muzicii romanesti, iar alaturi de mai cunoscuta sa sora, Alina Eremia, a lansat melodia "Ilegal", care in trei saptamani a depasit 2,1 milioane de afisari pe Youtube.

Tanar, plin de viata si cu multa dorinta de munca. Asa este Mircea Eremia, care poate fi usor asemanat cu Justin Bieber, artist pe care il apreciaza, dupa cum a declarat fratele Alinei Eremia.

Cum l-a ajutat celebritatea surorii sale si cu ce artisti ar mai vrea sa colaboreze, ne-a dezvaluit intr-un interviu Ziare.com.

Alina Eremia raspunde zvonurilor despre operatiile estetice: Iata de ce a slabit Interviu

Cand te-ai hotarat sa o iei pe drumul muzicii?

Am cochetat cu muzica inca de cand eram mic si pot spune ca oficial m-am hotarat in urma cu unul sau doi ani cand mergeam impreuna cu prietenii la karaoke si reactia publicului pe care il aveam acolo era foarte incurajatore.

Succesul surorii tale, Alina, ti-a dat curaj?

Nu stiu sigur daca mi-a dat curaj, dar cu siguranta m-a facut sa ma ambitionez mai mult si m-a ajutat sa fac primii pasi pentru indeplinirea unui vis.

Ce sfat ti-a dat Alina cand i-ai spus ca vrei sa canti?

Cand am facut primii pasi in industria muzicala mi-a zis ca succesul este suma multor eforturi, sa fiu perseverent si modest, sa nu uit de unde am plecat.

Sora ta a cochetat si cu actoria. Impartasesti si aceasta pasiune cu ea?

Nu pot spune ca este o pasiune, deoarece inca nu am incercat niciodata intr-un mod serios, dar sunt deschis provocarilor.

Crezi ca te ajuta faptul ca Alina este cunoscuta? Vezi un avantaj in acest lucru?

Sincer sa fiu da, cand colaborezi cu un artist care deja este cunoscut, eu am avut noroc chiar cu sora mea, marele beneficiu este ca daca ceea ce faci iese cum trebuie, imediat castigi si publicul artistului respectiv.

De foarte multe ori, artistii noi ajung sa fie comparati cu artisti internationali, iar in cazul tau putem vorbi despre o asemanare cu Justin Bieber. Ce parere ai despre el?

Parerea mea despre Justin? Il apreciez, deoarece a reusit sa se mentina atat de bine pe piata muzicala, ba chiar sa creasca din ce in ce mai mult si sper sa reusesc si eu acelasi lucru. Este un artist complet si chiar cred ca anumite lucruri le pot invata din ceea ce face.

Alina Eremia, super sexy in noul clip (Video)

Ai castigat deja primii bani din muzica? Ce ai facut cu ei? Daca nu, ce ai de gand sa faci cu ei?

Inca nu pot spune ca am castigat primii bani din muzica, dar primele concerte incep sa apara si banii pe care ii voi castiga ii voi investi in mine, atat in ore de canto, cat si in aspectul fizic.

Ai lansat o piesa in colaborare cu Alina. La ce alte colaborari te gandesti?

Urmatorul proiect as vrea sa fie un proiect solo, dar pe viitor as vrea foarte mult sa colaborez cu Connect-R, Grasu XXL, Lora, Andra si multi altii.

Esti la inceput de drum, pe cine vezi ca un model?

Nu am un model anume, dar consider ca am cate ceva de invatat de la fiecare artist si am norocul sa am langa mine oameni cu experienta care ma ajuta si imi creeaza un drum cat mai drept in ceea ce fac.

Te provoc la un mic joc. Daca ar trebui sa stai inchis intr-o camera timp de o luna cu o persoana publica, pe cine ai alege? Care ar fi primul lucru pe care i l-ai spune?

Cred ca interesant ar fii sa petrec timp cu oricare dintre persoanele publice si cu siguranta le-as adresa foarte multe intrebari legate de cariera.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Eremia frate Alina Eremia, #Mircea Eremia Ilegal, #Mircea Eremia cantaret , #cantareti