Ruxandra Bar: Nu imi calc pe principii de dragul carierei. Se subintelege - Interviu

Marti, 10 Iulie 2012, ora 14:05
9402 citiri
Ruxandra Bar: Nu imi calc pe principii de dragul carierei. Se subintelege - Interviu
Foto: Arhiva

Ruxandra Bar, numita de multi Rihanna de Romania, este foarte mandra de aparitia in revista FHM, despre care spune ca a fost una dintre cele mai reusite sedinte foto la care a participat si marturiseste ca nu si-ar incalca niciodata principiile de dragul carierei.

Tanara artista a mai vorbit in cadrul unui interviu Ziare.com despre cum a fost prima data cand a urcat pe scena si in ce conditii si-ar face operatii estetice.

Cine ti-a spus prima data ca esti Rihanna de Romania? Cum ai primit

aceasta comparatie?

Pot spune ca una din persoanele care a remarcat asemanarea a fost fotograful Sergiu Zimbilschi, care mi-a si propus o sedinta foto cu tematica "Rude boy", pe vremea cand eram model. Apoi presa a inceput sa ma catalogheze astfel din momentul in care am devenit o persoana publica.

Rihanna este una dintre femeile pe care le admir mult, atat pentru calitatile fizice, cat si pentru realizarile ei. Dar in ciuda acestui fapt, eu nu consider ca ne asemanam fizic foarte tare si in nici un caz vocal sau artistic.

Stiu ca pentru "My Heart is Bleeding" tu ai scris versurile. Ce istorie se afla in spatele acestora si cat a durat sa le compui?

Versurile le-am scris impreuna cu managerul meu Adrian Sina si a durat probabil in jur de o ora. Aceste versuri fac referire la anumite momente triste din relatiile mele anterioare si nu se refera la o persoana anume.

Cand ai cantat pentru prima data si unde?

Prima oara am cantat alaturi de baietii de la Akcent in Cimpeni, pentru Zilele Orasului. Tin minte ca aveam niste emotii.... :)

Pe piata muzicala romaneasca apar incontinuu artisti. Care crezi ca e

cheia succesului acum - talentul sau imaginea, PR-ul?

La fel ca in bucatarie, si in muzica este vorba de reteta pefecta. O combinatie reusita intre cele 3 ingrediente! :)

Cu ce se deosebeste Ruxandra Bar de ceilalti artisti?

Haha! La intrebarea asta ar trebui sa raspunda fanii mei :) Eu consider ca fiecare artist e diferit in felul lui, iar eu sunt la inceput de cariera si acum este perioada in care ma definesc ca si artist si imi creez propriul stil. Deci probabil va voi putea raspunde concret la intrebarea asta dupa ce va mai trece o vreme.

Care este visul pe care inca nu ti l-ai implinit, dar nu vei renunta pana cand nu o vei face?

Sa calatoresc in toata lumea de la un capat la altul!

Cum a fost experienta de a poza intr-o revista pentru barbati?

A fost o experienta foarte frumoasa si pot sa zic ca este una dintre cele mai reusite sedinte foto ale mele de pana acum. Toata echipa alaturi de care am lucrat a fost minunata si m-a ajutat sa scot la iveala tot ce am mai bun.

Ce compromis nu ai face niciodata de dragul carierei?

Nu as vrea niciodata sa mi calc peste principii de dragul carierei. Nu mai intru in detalii pentru ca probabil se subintelege la ce am facut referire.

Ce parere ai despre operatiile estetice? Te-ai gandit sa apelezi la

ele, acum sau in viitor?

Sunt de parere ca in momentul in care ai un complex fizic major, acesta te poate impiedica sa ai succes in viata. Sau dupa o varsta, anumite operatii estetice pot deveni o necesitate. Pot sa zic ca sunt pro operatii estetice atata timp cat sunt facute cu limita. Din fericire, eu sunt destul de multumita cu felul in care arat si nu imi doresc sa retusez nimic la aspectul meu fizic. Dar pe viitor nu am de unde sa stiu ce imi voi dori.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Ruxandra Bar compromisuri cariera, #Ruxandra Bar cantareata , #cantareti