Sasha Lopez, artistul roman care a cinat cu presedintele din Sri Lanka - Interviu

Marti, 11 Octombrie 2011, ora 08:08
4118 citiri
Sasha Lopez, artistul roman care a cinat cu presedintele din Sri Lanka - Interviu
Foto: Cat Music

Unii dintre artistii romani au mai mult succes in afara tarii decat acasa. Sasha Lopez, pe numele adevarat Serge Istrati, se numara printre acestia. Cantaretul a povestit in cadrul unui interviu acordat Ziare.com despre cum sunt primiti artistii romani la concertele din afara tarii, dar si cum a ajuns sa fie invitat la cina, alaturi de colegii sai, chiar de presedintele din Sri Lanka.

Cantaretul ne-a mai vorbit de modelul sau in viata si planurile de viitor alaturi de Ale Blake si Broono, colegii sai de scena.

In ultima vreme artistii isi aleg nume de scena ce nu par a fi deloc romanesti. Credeti ca este un avantaj sau un dezavantaj?

Pentru mine este un avantaj si cred ca si pentru restul artistilor. Avem multi artisti romani internationali ca Edward Maya, Smiley etc. Nu vad de ce ar fi un dezavantaj, atat timp cat suna bine si este foarte usor de retinut.

"All My People" a avut si are in continuare un succes nemaipomenit. Credeti ca "Weekend" va avea parte de acelasi tratament, avand in vedere faptul ca in doar cateva ore de la postarea pe Internet a facut zeci de mii de vizualizari?

A facut 200.000 vizualizari in doar 5 zile; pot spune ca da - piesa "Weekend" este o continuare a succesului "All My People" si asta imi si doresc. Chiar daca multi spun ca piesele seamana, era si normal, orice artist isi doreste o continuitate, aceeasi formula de succes o pastreaza cam toti la primele 2-3 single-uri.

In videoclip apar cinci fete de pe cinci continente. Cum le-ati ales?

A fost o simpla coincidenta, nu le-am ales in mod special, a fost un casting si cele care ni s-au parut noua cele mai potrivite au ajuns pe platoul de filmare. Ma bucur mult ca Jackie Almeida, faimosul model international, care e si imaginea renumitei retele de cluburi Pasha worldwide, a acceptat rolul in clipul nostru.

Jai Alexander, despre ruptura de Edward Maya si succesul in afara - Interviu Ziare.com

Sunteti mai bine primiti la concertele din afara fata de cele din tara?

Nu vreau sa ma pronunt, dar cred ca este o diferenta. Afara lumea te percepe altfel fiindca esti din alta tara... e ca si cum la noi ar avea concert Bob Sinclar sau David Guetta. Lumea de la noi l-ar aprecia mai mult decat pe dj-ii locali.

Ati cucerit nu numai Europa, ci si Asia. Cum ati fost primiti in Sri Lanka?

Este cea mai mare experianta din ultimii ani! Am ajuns pana si la presedintele tarii, care ne-a invitat la o cina in palatul sau. Lumea este foarte calda si primitoare, nu o sa uit niciodata acest turneu.

Acesta a fost locul cel mai ciudat, sa spunem, in care ati cantat?

Nu pot spune ca a fost un loc ciudat, a fost un loc departe de casa, dar nici intr-un caz ciudat. Lumea este altfel si noi simteam asta. Am scos pe scena steagul lor si am ingenuncheat si 45.000 de oameni au inceput sa ne aplaude, altii sa planga, este o experienta de neuitat.

Care este cea mai emotionanta amintire de pe scena?

Sunt mai multe amintiri frumoase. Una dintre cele mai placute este aceea in care un stadion intreg iti canta piesa, cuvant cu cuvant, este un lucru care iti da emotii si te incarca cu energie enorma, te face sa nu mai cobori de pe scena.

Andra, despre box, operatii estetice si "Romanii au talent" - Interviu Ziare.com

Ne puteti spune povestea numelui de scena?

Este simplu. Eram cu amicii mei de la Fly Project, aveam in fata sute de nume de scena. Dupa vreo doua ore de brainstorming, Tudor a zis Sasha Lopez:) Si asa a si ramas.

Care este artistul preferat? A fost un model pentru dumneavoastra?

Michael Jackson. Da, un model, un rege, un simplu om.

Traiti numai din muzica sau aveti si un alt business?

Muzica imi ocupa tot timpul, deci, da:).

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Interviu Shasha Lopez, #Shasha Lopez Broono, #Shasha Lopez Ale Blake, #Shasha Lopez Sri Lanka , #cantareti