Voltaj: Nu am canta gratis pentru niciun candidat - Interviu

Vineri, 18 Mai 2012, ora 12:04
2005 citiri
Voltaj: Nu am canta gratis pentru niciun candidat - Interviu
Foto: Portal Muzica

In plina campanie electorala artistii au cu siguranta o perioada buna pentru concerte. Chiar daca probabil au candidati preferati, baietii de la Voltaj ne-au marturisit ca nu ar canta niciodata gratis pentru vreun candidat.

In cadrul unui interviu Ziare.com, baietii au mentionat ca nici manele nu ar canta niciodata.

Voltaj se pregateste de lansarea unui nou album, care se anunta a fi un succes inca de pe acum.

Cum a fost experienta de a canta in metrou? Stim ca la un moment dat fanii care au ramas pe afara au fost nemultumiti si au facut scandal. V-a afectat in vreun fel prestatia?

Calin Goia (Voltaj): In Romania abia se pregateste mentalitatea ca trebuie sa platesti bilet - Interviu Ziare.com

A fost o experienta foarte frumoasa si inedita. Ne pare rau pentru cei care au ramas afara, locurile au fost limitate si interesul foarte mare. Noi nu am fost implicati in partea organizatorica si nu stim exact care au fost motivele nemultumirii lor.

Ati repeta experienta in avion?

De ce nu? Nu avem frica de inaltime :)

Vorbiti-ne putin despre noul album. Ce nume va avea? Cate piese va contine si cand il veti lansa oficial?

Albumul se numeste 'Da vina pe Voltaj' si contine 10 piese. Se va lansa comercial in 30 mai, impreuna cu Gazeta sporturilor, iar in 10 octombrie vom lansa o editie speciala, intr-un concert eveniment, cu invitati de marca si o productie deosebita, la Sala Palatului.

Ce aduce nou acest album?

Acest album reuneste single-urile lansate din 2009 pana acum si, in plus, cateva piese noi. Pastreaza linia clasica Voltaj, dar exista schimbari de sound. Ca sa spun mai simplu - e un Voltaj al anului 2012.

In cateva cuvinte, cum ati incerca sa ii convingeti pe oameni sa il cumpere?

Dati vina pe Voltaj pentru ca o sa va placa!

Ne-ati obisnuit cu cate o piesa despre vara. Ce planuiti pentru acest sezon?

Intentia noastra era sa lansam la inceputul verii noul single, Lumea e a mea, dar se pare ca in toate topurile piesa Da vina pe Voltaj e foarte sus si asta, probabil, ne va face sa amanam lansarea noului single pentru toamna.

Cum colaborati cu George Hora? Va fi ceva diferit in stilul vostru?

Am colaborat foarte bine. Si nu e singurul producator cu care am lucrat. Ii mai amintim si pe Bogdan Popoiag sau Deepside Deejays.

Piesele sunt compuse de noi, muzica si versuri, iar la aranjament am colaborat cu ei. Astfel ca ei aduc ceva diferit in sound-ul nostru.

Am vazut ca sustineti concerte in perioada electorala. Ati accepta sa cantati gratis pentru vreun candidat?

NU:))

Ce va deranjeaza cel mai mult la lumea muzicala din Romania?

Pe noi nu ne deranjeaza nimic, e loc pentru fiecare, la fel cum exista public pentru fiecare. Valorile raman, nonvalorile dispar. Asa ca exista o cernere naturala.

Ce gen de muzica nu ati canta niciodata?

Manele :))

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Voltaj concerte campanie electorala, #Voltaj nou album, #Da vina pe Voltaj, #interviu Voltaj , #cantareti