Xonia lanseaza piesa "Take My Breath Away" - Premiera (Video)

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 17:23
2450 citiri
Xonia lanseaza piesa "Take My Breath Away" - Premiera (Video)

Xonia lanseaza, joi, noul sau single numit "Take My Breath Away", prin intermediul Ziare.com.

Piesa este produsa de F.Charm, versuriile fiind scrise de Xonia, iar linia melodica au compus-o impreuna.

La inceputul anului, F.Charm a lansat cantecul "Alma del Alma", o colaborare cu tanara artista. Cei doi au realizat multe piese, printre care si "Rollin'", cu care Miss Mary a participat la Selectia Nationala pentru Eurovision.

Odata cu acest single, Xonia si-a schimbat imaginea si a realizat o sedinta foto cu un aer romantic. Locatia aleasa pentru aceasta sedinta foto, un apartament prezidential al unui hotel de lux, "ce confera eleganta si reflecta o intoarcere in perioada romantica, perioada in care povestile de dragoste se traiau cu o intensitate ce iti taia respiratia", potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Fotografiile au fost facute de Creathieves si au incercat sa transmita cat mai bine mesajul melodiei, sa fie ravasitoare, senzuale si sa-ti taie respiratia. Pentru o transpunere cat mai reala a versurilor in imagini, coperta single-ului "Take my breath away", realizata de Alin Surdu, este animata, o premiera pentru Romania.

"Ca artist simt ca imaginea mea a evoluat, ceea ce vreau sa arat si sa exprim prin aceste fotografii, iar single-ul 'Take my breath away' reprezinta maturizarea mea muzicala. In ultimul an au avut loc o multime de schimbari in viata mea si sper din tot sufletul ca noua imagine si noul sound sa fie acceptate de ascultatorii mei care m-au sustinut pana acum.

In acest an vreau sa ma cunoasteti mai bine si sa impartasesc cu voi ceea ce iubesc sa fac: sa cant, sa fiu pe scena, sa compun si... sa va iau respiratia!" a declarat Xonia.

Cu ocazia lansarii acestei piese, interpreta ne-a raspuns la cateva intrebari.

1. La ce te-ai gandit cand ai compus piesa? Ce te-a inspirat?

De fiecare daca cand scriu un cantec ii adaug ceva personal, fie din experientele traite, fie din situatia in care ma aflu. Fac asta pentru ca vreau ca ascultatorii sa ajunga sa ma cunoasca, sa afle lucruri personale din viata mea. Fiecare cantec impartaseste cate un secret despre mine si viata mea, insa in versurile mele se poate regasi oricine.

2. Ce nu ai face de dragul muzicii?

Nu as face ceva rusinos, ceva care sa ma umileasca.

Cum ai descrie stilul tau vestimentar?

Stilul meu de acum este un amestec de elemente, este feminin, elegant, sexy, provocator si fresh. Acestea sunt cuvintele care imi descriu stilul, nu am un stil anume. Imi exprim trairile, starea de spirit prin haine. Azi pot sa va arat o parte mai eleganta a personalitatii mele, maine una mai provocatoare. Nu ma limitez la un singur stil muzical si asta se reflecta si in cel vestimentar.

Cand ai fost ultima data in Australia? Ce ai vizitat acolo? Care este cel mai drag loc de acolo?

In fiecare an in ianuarie reusesc sa ma duc acasa, sa-mi vizitez familia. Niciodata nu am suficient timp sa vizitez, insa locul preferat este casa, dormitorul meu, acolo am crescut si ma leaga multe amintiri, acolo ma simt in siguranta, iubita si relaxata.

Unde ti-ai dori sa filmezi videoclipul acestei piese?

Atat timp cat echipa de filmare are idei bune pe care le poate pune in practica, nu conteaza daca filmez clipul in Romania sau in alta tara, totul depinde de echipa. Dar tebuie sa spun ca mi-ar placea sa fie vara, nu imi place frigul.

Ziare.com iti va aduce, in premiera, cele mai noi piese si videoclipuri.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#lansare Xonia Take My Breath Away, #Xonia Take My Breath Away, #interviu xonia , #cantareti