Ziua mondiala a proprietatii intelectuale, pe ritm de Bob Marley: "Get up, Stand up"!
Muzica / case productie
Sarbatorita anual, la 26 aprilie, Ziua mondiala a proprietatii intelectuale reprezinta un prilej de a promova rolul proprietatii intelectuale in incurajarea inovatiei si creativitatii. In aceasta zi celebram nu numai forta enorma a creativitatii umane, ci si drepturile de proprietate intelectuala, care ajuta la alimentarea si canalizarea ...
Filmul lui Dickinson intra in productie
Duminica, 26 August 2007, ora 12:09 - Filmul lui Dickinson intra in productie
Muzica / case productie
Solistul trupei Iron Maiden, Bruce Dickinson alaturi de firma londoneza Focus Films, va baga in productie filmul sau despre Aleister Crowley ("the wickedest main in the world" dupa cum decla ......

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei case productie . Această zonă va concentra articolele categoriei Muzica din Ziare.Com care au subiectul principal: case productie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - case productie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Muzica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.