Andre Rieu, record in Romania: 12.500 de bilete, vandute in 3 ore - ce decizie a luat artistul

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 15:44
8145 citiri
Andre Rieu, record in Romania: 12.500 de bilete, vandute in 3 ore - ce decizie a luat artistul
Foto: Facebook/Andre Rieu

Andre Rieu va sustine inca un concert in Bucuresti, pe 12 iunie 2015, de la ora 20.30, dupa ce un numar record de 12.500 de bilete la primul spectacol anuntat al celebrului violonist, programat pe 13 iunie, in Piata Constitutiei, s-au epuizat in numai trei ore de la punerea in vanzare.

Biletele pentru primul concert anuntat in Bucuresti al celebrului violonist Andre Rieu, puse in vanzare miercuri, la ora 9.00, s-au epuizat in numai 180 de minute. Andre Rieu anunta ca noul concert are loc pe 12 iunie 2015, informeaza organizatorii evenimentului.

Vanzarile pentru concertul live sustinut de celebrul violonist Andre Rieu in premiera in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti, alaturi de orchestra sa, Johann Strauss Orchestra, au inregistrat un record, biletele epuizandu-se in doar trei ore. Potrivit organizatorilor, aceasta este cea mai rapida vanzare a unui concert sustinut de Andre Rieu inregistrata vreodata.

Ca urmare a succesului inregistrat, Andre Rieu anunta programarea unui nou concert, pe 12 iunie 2015, care va avea loc tot in Piata Constitutiei din Bucuresti. Biletele s-au pus in vanzare deja prin reteaua Eventim, preturile acestora fiind mai mari decat ale celor pentru concertul din 13 iunie. Astfel, acestea costa intre 172,80 de lei (categoria 7) si 864 de lei (categoria VIP).

"Dragii fani din Romania, sunt coplesit de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o ieri, la sosirea mea la Bucuresti pentru a anunta primul nostru concert in Romania. Ne-ati intampinat cu sufletul deschis si noi ne vom deschide inimile catre voi. Astept cu nerabdare sa ne revedem cu totii in iunie, in Piata Constitutiei, pentru cateva seri magice, pline de muzica, dans si romantism la lumina stelelor!", le-a transmis Andre Rieu fanilor sai romani.

Nascut in 1949, la Maastricht, Olanda, Andre Leon Marie Nicolas Rieu este violonist, dirijor si compozitor. Acesta este unul dintre cel mai bine vanduti muzicieni din lume, revitalizand muzica de vals la nivel international cu spectacolele sale pline de extravaganta si de emotie. Detinatorul celei mai mari orchestre private din lume, Andre Rieu a vandut pana in prezent peste 40 de milioane de albume si DVD-uri in intreaga lume.

Andre Rieu canta pe o vioara Stradivarius fabricata in 1667.

Notorietatea concertelor marca Andre Rieu este data nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci si de entuziasmul si buna dispozitie pe care artistul si orchestra sa reusesc sa le insufle publicului, in timpul spectacolelor sale.

UPDATE: Si biletele pentru cel de-al doilea concert s-au epuizat in putin timp de la punerea in vanzare.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Andre Rieu concert Romania, #Andre Rieu doua concerte Romania, #Andre Rieu concert , #concerte