B'estfest 2012 ultima zi - vezi orarul concertelor

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 12:11
2325 citiri
B'estfest 2012 ultima zi - vezi orarul concertelor

Mult asteptatul festival B'estfest, care reuneste trupe autohtone si straine ce vor concerta live pe acelasi islaz al comunei Tunari, unde s-a desfasurat si anul trecut, la doar 15 minute de Casa Presei Libere, a inceput vineri. Portile s-au deschis la orele 15.00 si se vor inchide luni dimineata.

B'estfest, considerat de presa internationala drept cel mai important festival din Romania si totodata unul dintre cele mai interesante evenimente de acest gen din Europa Centrala si de Est, inseamna, pe langa muzica, si bautura rece, care va fi din belsug, peste 200 de metri liniari de baruri aflandu-se la dispozitia publicului.

Scena principala a festivalului va fi la randul ei impunatoare: 50 de metri deschidere, 32 adancime si 18 inaltime, fiind cea mai mare scena din Romania si Europa de Est, si totodata cea mai mare scena de aluminiu din lume.

Peste 800 KW de sunet si alti 1.200 KW de lumini vor asigura buna dispoztie in cadrul festivalului, intreaga putere instalata parc depasind valoarea de 3,5 megawati. Nu vor lipsi alte 200 de lumini inteligente, plus lasere, sky tracere si multe ecrane LED.

Linie speciala RATB

Transportul catre festival se va putea face cu masina personala, bicicleta sau motocicleta din dotare, la intrarea in spatiul de festival fiind amenajata o parcare extrem de generoasa. Pietonii vor avea la dispozitie microbuzul 445, ce poate fi luat de la statia de Metrou Pipera, precum si cursa speciala RATB care va circula tur si retur de la Charles de Gaulle pana la B'estfest Park, incepand cu ora 14:30 vineri, si 12:00 in zilele de sambata si duminica, pana la 6 dimineata.

Pe acest traseu, autobuzele vor efectua opriri la Piata Charles de Gaulles si Piata Presei Libere si vor purta inscriptia : "Cursa speciala - B'estfest".

Autobuzele vor circula la un interval de succedare de circa 16 minute pana la ora 21:00, de 60 minute intre orele 21:00 si 02:00, respectiv 16 minute, intre orele 02:00 si 06:00.

Cursa va circula in regim de expres, biletul fiind de 3,5 lei pe calatorie. Nu este de neglijat nici sistemul car pooling, cu alte cuvinte, persoanele care merg in aceeasi directie pot alege sa imparta aceeasi masina in sistem carpooling (www.cumasina.net ).

Sambata si duminica portile sa vor deschide publicului chiar mai devreme decat vineri, la ora 12:00, urmand a se inchide in fiecare zi a festivalului la ora 6 dimineata, accesul in camping fiind permis, in baza voucher-ului de campare, pe toata perioada zilei.

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Restaurante cu specific indian, turcesc, italian

In zona de Food Court vor exista nenumarate restaurante cu specific indian, italian, turcesc, romanesc, plus clatite la discretie, tot pe baza de jetoane. In camping este permis accesul cu bauturi si alimente in cantitati limitate, detalii fiind disponibile in conditiile generale afisate pe www.bestfest.ro.

Spectatorii care detin abonament si/sau voucher de camping, vor primi o bratara in momentul accesului si trebuie sa o pastreze la mana pe toata durata festivalului. La intrarea in spatiul de festival, vor fi amplasate si cutii valorice ce poti fi utilizate pentru depozitarea obiectelor personale.

Biletele pot fi achizitionate si la intrarea in B'estfest Park, la pretul de 150 de lei pentru biletul de o zi si 285 pentru abonamente.

Poti innopta la cortul deja montat contra cost

Pentru cei care vor decide pe loc ca nu vor sa plece din B'estfest Park in zorii zilei, exista posibilitatea inchirierii unor corturi gata montate, precum si achizitionarea de echipamente de camping, chiar in spatiul festivalului; acestea vor fi de doua persone si vor costa 50 de lei (pentru toate cele 3 zile de festival).

Mai mult decat atat, publicul care va decide sa ramana peste noapte in zona de camping va avea la dispozitie o bacanie pentru aprovizionare, plus mancare si bautura asigurate de Carciuma din Drum, deschisa non-stop in zona de camping pe durata festivalului. Tot in zona de camping, fanii festivalului vor avea la dispozitie si un numar limitat de vestiare unde isi vor putea lasa, sub cheie, toate obiectele de valoare.

Cei interesati sa ramana la B'estfest pe toata durata acestuia, dar care nu sunt obisnuiti cu dormitul in cort, in camping-ul festivalului vor gasi si rulote cu aer conditionat, toatele ecologice, si dus cu apa calda. Inchirierea unei rulote costa 70 euro/zi.

Iata orarul concertelor si scenele unde vor avea acestea loc:

A.S.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#orar concerte Bestfest 2012, #program concerte Bestfest 2012, #trupe Bestfest 2012, #facilitati Bestfest Tunari 2012, #traseu RATB Bestfest 2012 , #concerte