Canta in Romania, dupa ce-au urcat pe scena cu Elton John!

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 20:00
1365 citiri
Canta in Romania, dupa ce-au urcat pe scena cu Elton John!

Brio Sonores, grupul de pop-opera care a castigat marele premiu al celei de-a 4-a editii "Romanii au Talent", va deschide concertul trupei Blue. Brio Sonores si trupa britanica Blue le dau intalnire fanilor pe 18 iulie, la Sala Palatului.

Brio Sonores inseamna 8 voci, care se impletesc armonios la orice eveniment. Valeriu Moruz, Dumitru Mitu, Mihai Gandraman si Constantin Paladi sunt tenori, Adrian Timpau si Alexei Digore sunt baritonii grupului, iar Ion Tucan si Timofti Veaceslav aduc basul formatiei.

Brio Sonores s-a infiintat in 2009, in Chisinau, in cadrul Seminarului Teologiei Sfintii Trei Ierarhi. Initial a fost un cor bisericesc, care a evoluat pana in anul 2013, cand trupa a decis sa se axeze pe genul muzical Pop Opera. Au urmat numeroase participari la concursuri si festivaluri nationale si internationale. Un moment esential in cariera grupului a fost castigarea cunoscutei emisiunii "Romanii au Talent" 2014 (sezonul IV).

Acum, Brio Sonores se pregateste pentru primul concert de mare anvergura, in fata a mii de oameni, la Sala Palatului, unde vor canta in deschiderea formatiei Blue.

Blue revin in Romania pentru promovarea noului album, "Roulette"

Lee Ryan, Antony Costa, Duncan James si Simon Webbe au debutat in anul 2001 cu piesa "All Rise", reusind sa atraga atentia lumii intregi. Au peste 15 milioane de exemplare vandute, 3 albume ce au dominat topurile din intreaga lume ("All Rise", "One Love", "Guilty") si 10 discuri de platina in Marea Britanie.

Rezultatul - "Roulette", este materialul ce exprima cel mai bine ce inseamna Blue. Albumul a fost lansat de Universal, pe data de 22 aprilie si include 13 piese, iar varianta de lux contine 15 melodii.

Trupa Blue a promovat "Roulette" in Asia, unde s-a bucurat de un succes enorm, iar acum artistii prezinta noul disc in Europa, unde au fost foarte bine primiti in Germania, Austria si Italia. In plus, celebra publicatie "The Sun" i-a numit cel mai bun grup pop.

Blue promite un spectacol inedit la Bucuresti, in cadrul caruia trupa va incanta fanii romani cu single-urile de pe noul album, dar si cu cele mai cunoscute hituri, precum "All rise", "One Love", "U Make Me Wanna" si "Sorry Seems to Be the Hardest Word".

Concertul va avea loc vineri, 18 iulie, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

Biletele se gasesc in retelele: www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro si la casa de bilete a Salii Palatului.

Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii:

Categoria:VIP exclusive 350 RON

Categoria:VIP 275 RON

Categoria I: 200 RON

Categoria II: 150 RON

Categoria III: 125 RON

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#concert Blue Sala Palatului, #deschidere concert Blue Brio Sonores, #Brio Sonores deschidere concert Blue, #bilete concert Blue Bucuresti , #concerte