Concertul Sylvie Vartan a fost suspendat. Cum iti poti recupera banii

Joi, 13 Martie 2014, ora 22:33
1583 citiri
Concertul Sylvie Vartan a fost suspendat. Cum iti poti recupera banii

Celebra cantareata si actrita franceza de origine bulgara Sylvie Vartan urma sa sustina in premiera pe 27 aprilie 2014 un concert la Sala Palatului din Bucuresti! In ciuda faptului ca Sylvie este o artista cunoscuta pentru audienta din intreaga lume, interesul redus al publicului spectator din Romania i-a determinat pe organizatori sa suspende concertul programat la Sala Palatului.

Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: pot alege sa primeasca inapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte spectacole printre care se numara si Lord Of The Dance (14 martie, Bucuresti, Sala Palatului).

1. Recupereaza-ti banii!

Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul retelei Biletoo.ro sau BLT.ro sunt rugate sa mearga la standul Biletoo.ro din incinta Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's). Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 9 martie 2014 - 9 iunie 2014!

2. Schimba biletul!

Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru concertul Sylvie Vartan cu un alt bilet, trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla si trimitand un mail la adresa office@biletoo.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Sylvie Vartan concert anulat, #bilete concert Sylvie Vartan, #recuperare bani concert Sylvie Vartan , #concerte