Concertul trupei Il Volo se amana pentru vara anului urmator

Comunicat de presa
Marti, 02 Iunie 2020, ora 17:07
12869 citiri
Concertul trupei Il Volo se amana pentru vara anului urmator

Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo si-a amanat turneul mondial "The best of 10 years" pentru vara anului 2021.

Astfel, atat concertele din alte orase europene, precum si concertul ce ar fi trebuit sa se desfasoare la Bucuresti, in data de 15 iulie 2020, au fost amanate.

"Asteptam cu nerabdare prima noastra intalnire cu voi, prietenii nostri romani!

Stim ca sunteti multi si ne asteptati cu drag! Va citim mesajele.

Din pacate, trebuie sa amanam intalnirea cu voi, dar ne vom vedea in curand si va vom aduce muzica noastra! Fiti sanatosi si aveti grija de voi! ", au transmis membrii trupei Il Volo.

In acelasi timp, echipa BG Sound Stage, organizatorii concertului transmit spectatorilor din Romania urmatoarele informatii:

"In aceasta perioada incerta, salile de concerte sunt inchise, iar masurile de securitate impuse nu permit organizarea evenimentelor de amploare. De asemenea, este o prioritate pentru noi sa protejam sanatatea publicului, a dumneavoastra - a fanilor, a muzicienilor, a tehnicienilor, a tuturor celor care lucreaza la realizarea unui concert.

Toate aceste conditii fac imposibila in acest moment sustinerea concertului Il Volo de la Sala Palatului din Bucuresti, o productie la scara mare cu multi participanti.

Cu toate acestea, in ultima luna, echipa noastra a muncit din greu si a programat o noua data pentru intalnirea dumneavoastra cu muzica italiana interpretata de fermecatorii artisti Gianluca, Ignacio si Piero.

Astfel, noua data a concertului Il Volo din Bucuresti este 8 iulie 2021, la Sala Palatului.

Biletele achizitionate raman valabile pentru noua data fara a fi necesara o alta revalidare. Daca nu aveti inca un bilet, il puteti cumpara accesand urmatorul link:

https://bit.ly/2XcrDe3

Va multumim pentru incredere, bun gust si dragoste pentru muzica!

Pe 8 iulie 2021, ne vom intalni cu cei trei tenori italieni si ne vom buucra de talentul lor divin.

Suntem convinsi ca fanii fideli ii vor astepta. E la musica vera che resta!"

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Mircea Geoană analizează cât de gravă este amenințarea nucleară a lui Putin. „Face parte din arsenalul său de intimidare şi presiune psihologică”
Mircea Geoană analizează cât de gravă este amenințarea nucleară a lui Putin. „Face parte din arsenalul său de intimidare şi presiune psihologică”
Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO califică drept o încercare de intimidare psihologică ameninţările preşedintelui rus Vladimir Putin referitoare la utilizarea armelor...
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, revine în România. Motivul unei noi vizite la București
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, revine în România. Motivul unei noi vizite la București
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua a doua vizită în România, din 2024, conform anunțului pe care l-a făcut pe rețelele de socializare. Marți, 5 martie, de la ora...
#IL VOLO amanare concert , #concerte