Demis Roussos a umplut Sala Palatului

Duminica, 05 Decembrie 2010, ora 12:54
3717 citiri
Demis Roussos a umplut Sala Palatului

Sala Palatului din Bucuresti a fost din nou plina, sambata seara, cu spectatori care au tinut sa fie prezenti la spectacolul aniversar al veteranului Demis Roussos care sarbatoreste, in cadrul unui turneu mondial, 40 de ani de cariera.

Primit cu multa caldura de public, artistul nu si-a dezamagit fanii incepand spectacolul cu celebra piesa "Quand je t'aime", salutata de cei prezenti cu ropote de aplauze.

Dupa ce a salutat publicul, Demis Roussos, revenit pentru a patra oara in Capitala (2000, 2008, 2009 si 2010), a spus ca ar putea ajunge un obicei sa vina in fiecare an in Romania, in aceeasi zi.

"Buna seara, Bucuresti, cred ca a ajuns un obicei acum pentru mine sa ne intalnim an de an in aceeasi zi. In seara asta, vom avea multe melodii frumoase, cantece de Craciun, cantece mai vechi si mai noi, pe care le vom canta impreuna. Va iubesc romani. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi toti", a spus artistul.

Spectacolul lui Demis Roussos, dozat in doua parti de cate 45 de minute, a adus pe scena, in prima parte, piese precum "Rain and tears", "We shall dance", "Love is", "Lovely lady of Arcadia", "My friend the wind" sau "Goodbye my love, goodbye", dar si melodii care au adus aminte de sarbatorile care urmeaza - "White Christmas" sau "First Noel".

In cea de-a doua parte a spectacolului, artistul a prezentat pentru publicul din Bucuresti melodii precum "Whiter shade of pale", "Santa Lucia", "My reason", "Mammy blue", "On ecrit sur les murs" sau "Dinata, dinata".

Pe parcursul spectacolului, Demis Roussos, la aproape fiecare melodie, a cerut sa vada publicul din sala si i-a indemnat pe acestia sa se ridice si sa danseze, lucru care s-a si intamplat, la un moment dat cativa spectatori urcand chiar pe scena alaturi de artist.

La finalul show-ului, Demis Roussos a fost chemat sa revina pe scena pentru un bis.

"From souvenir to souvenir" a fost piesa care a incheiat spectacolul artistului.

"Multumesc, Bucuresti. Craciun fericit si Dumnezeu sa binecuvanteze Romania", a mai spus Demis Roussos inainte sa paraseasca scena.

Citeste si:
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Conducerea USR aprobă duminică programul de guvernare şi lista membrilor Cabinetului Cioloş. Printre variantele de lucru discutate în şedinţa Biroului Naţional al partidului se numără Dan...
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Sursa: AGERPRES