Haley Reinhart vine in Bucuresti in primavara lui 2021

Comunicat de presa
Joi, 14 Mai 2020, ora 13:43
8463 citiri
Haley Reinhart vine in Bucuresti in primavara lui 2021

Haley Reinhart va ajunge la Bucuresti primavara anului viitor.

Astfel, concertul solo in premiera care ar fi trebuit sa aiba loc pe 14 mai 2020 in LOFT Lounge este reprogramat din cauza pandemiei pentru luna mai a anului 2021.

Spectacolul de anul acesta a fost amanat ca urmare a Ordonantei Militare numarul 1 din data de 18 martie 2020.

"Intr-o astfel de situatie fara precedent in intreaga lume, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa avem grija unii fata de ceilalti.

Din motive clare care tin de siguranta tuturor, am hotarat impreuna cu Haley Reinhart si echipa ei amanarea concertului din Romania pentru primavara anului viitor.

Suntem increzatori ca intalnirea artistei cu publicul din Romania va fi pe cat de asteptata, pe atat de valoroasa si apreciata. Multumim." - afirma promoterul Events.

Organizatorii vor reveni cu data exacta in care se va reprograma concertul din LOFT Lounge (Metropolis Center, Corp A, Parter, Strada Grigore Alexandrescu 89-97), iar aceasta data va avea loc in luna mai a anului 2021.

Una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, Haley este in plina ascensiune din momentul in care a obtinut locul 3 in sezonul al zecelea al American Idol. A lansat patru albume, a mers in concerte si chiar si-a imprumutat vocea pentru o animatie din serialul produs de Netflix, F is for Family.

Cu Lo-Fi Soul Haley Reinhart vrea sa le faca cunostinta fanilor cu secretele vocii ei, de aceea putem regasi pe album pe langa vibe-ul ei old school emblematic, o paleta diversa de tonalitati prin care vrea sa se arate publicului asa cum este.

Biletele care au fost deja achizitionate isi vor pastra valabilitatea pentru noua data.

Biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro.

Parteneri media: Music Channel, Adevarul, OK! Magazine, Glamour, Ziare.com, Zile si Nopti, Ziarul Metropolis, Liternet, Observator Cultural, Catchy, Infomusic, Iconcert, Un site de muzica.

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a carei misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni.

Din anul 2000, sloganul lor este "de neuitat", iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, Leonard Cohen, The Cranberries, Pink Martini si Ed Sheeran, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation si expozitiile The Human Body si The Art of Banksy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Haley Reinhart reprogramare concert , #concerte