Lala Band, concert cu 75 de tinute - imagini inedite din culise

Luni, 03 Iunie 2013, ora 16:45
9339 citiri
Lala Band, concert cu 75 de tinute - imagini inedite din culise
Foto: Paul Diaconu

Formatia Lala Band a sustinut in weekend un concert inedit la Arenele Romane. Timp de trei ore, cei 12 membri au cantat si au dansat incontinuu, schimband 75 de costume.

"Concertul de sambata de la Arenele Romane a fost super! Playlistul a avut 40 de piese, fanii au fost minunati, au cantat cu noi fiecare single. Am schimbat toti peste 75 de costume, totul in trei ore! In prima parte a concertului am avut costumatii usoare, de vara, iar in cea de-a doua parte, unele foarte elegante, de gala", a declarat Criss pentru Ziare.com.

Fiecare costum a fost ales cu cea mai mare grija de membrii formatiei. Spre exemplu, pentru "Cine esti?" si "The man who can't be moved", piese care vorbesc despre suferinte din dragoste, Criss si Vlad au purtat costume mai serioase, cumparate de la Londra pentru acest concert, iar la "Cold as ice", Sore a purtat o rochie alba.

In cadrul concertului a fost lansat cel de-al cincilea album "LaLa Love forever".

Primul album doar cu piese originale

"Cei care ne-au fost alaturi la Arenele Romane au auzit in premiera melodii noi LaLa Band. In plus, in cadrul acestui concert am lansat cel de-al 5-lea album al nostru, LaLa Love Forever, primul album care contine doar piese originale", ne-a spus Alina.

Mai exact, noul album contine 22 de melodii. Unele sunt piese deja consacrate ale trupei, precum "Stage of joy" sau "Avem acelasi vis", insa sunt si single-uri noi, cum ar fi "Save me" sau "One more clap".

Fanii au fost emotionati, insa cei care au simtit ca inima le bate in gat au fost chiar artistii. In culise, pe langa pregatiri, repetitii, machiaj si coafuri, a fost timp si de putina distractie: artistii si-au facut poze amuzante pentru profilele de Facebook.

Pentru a fi in forma pe scena, baietii din Lala Band au improvizat rapid o sala de fitness: au facut flotari, dar si alte exercitii usoare, pentru intretinere. Cutiile echipamentelor le-au fost de ajutor.

Mai mult decat atat, desi erau foarte ocupati, au avut timp sa stea de vorba si cu Amalia, fetita bolnava de leucemie careia i-au dedicat piesa "Crezi in tine", scrisa special pentru ea, pe care au vizitat-o la spital si cu care tin legatura.

"A fost un concert demential! Am plans enorm la momentul 'Crezi in tine', mai ales cand au aparut imagini cu mine si cu LaLa Band, de la spital, de anul trecut", a spus Amalia.

#Lala Band concert, #Lala Band concert Arenele Romane, #Lala Band album nou, #Lala Band flotari culise , #concerte