Lista festivalului Metalhead Meeting 2014 se mareste: Vezi cine canta alaturi de Sepultura!

Marti, 18 Februarie 2014, ora 20:22
847 citiri
Lista festivalului Metalhead Meeting 2014 se mareste: Vezi cine canta alaturi de Sepultura!

Inca un nume mare a fost anuntat la festivalul Metalhead Meeting 2014, alaturi de Sepultura si Moonspell.

Diamonds Are Forever este al cincilea nume (din cele 7, in total) confirmat pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014 din data de 7 iunie, de la Arenele Romane, festival ce ii are ca headlineri pe Sepultura (Brazilia) si Moonspell (Portugalia) alaturi de Last Hope (Bulgaria) si Endsight (Grecia)!

Diamonds are Forever sunt o trupa de metalcore din Cluj-Napoca, formata in 2011, prin contopirea a doua trupe locale. Primul EP a fost lansat in acelasi an si poarta numele "Whom Shall I Fear", EP care a dat nastere si primului clip oficial al trupei "The eyes of blinded sorrow".

In 2012 au lansat "Face Me", piesa al carei videoclip s-a bucurat de un imens succes in scena underground din tara si de peste hotare, urmand in mod firesc si un DVD intitulat "Bridges Are Born", DVD care marcheaza si un an de la formarea trupei. "The Scar" este al doilea videoclip de pe EP si este un preview al albumului "Momaentum" din 2013.

Diamonds are Forever au avut diverse turnee in Romania, Ungaria, Ucraina si Moldova si au cantat pe scena cu Suicide Silence, Veil Of Maya, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, Subscribe, Super Butt si Give Em' Blood. In 2013 au devenit prima trupa romaneasca al carei DVD documentar a rulat in cinematografe.

Festivalul va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar biletele deja s-au pus in vanzare la preturile speciale de presale de 65 de lei respectiv 90 de lei (Golden Circle), pana in data de 3 martie, pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro, www.Biletoo.ro, si www.Eventim.ro, si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara.

Preturile biletelor sunt:

- 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (pana pe 3 martie)

- 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 6 iunie)

- 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Diamonds Are Forever Metalhead Meeting, #Diamonds Are Forever festival Metalhead, #festival Metalhead Meeting, #festival metal Arenele Romane , #concerte