Marc Anthony canta pentru prima oara in Romania - controverse legate de pretul biletelor

Luni, 13 Ianuarie 2014, ora 18:39
3092 citiri
Marc Anthony canta pentru prima oara in Romania - controverse legate de pretul biletelor

Zvonul legat de venirea starului Marc Anthony in Romania, lansat in urma cu aproximativ doua saptamani, a fost confirmat. Marc Anthony, cel mai bine vandut artist de tropical salsa din toate timpurile, va sustine un mega concert in data de 19 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19:00.

Cu siguranta, aceasta veste va transforma visul multor romani in realitate, caci evenimentul va fi precum o explozie de hituri, anunta organizatorii. O seara de exceptie din care nu vor lipsi piesele ce au ocupat cele mai inalte pozitii ale topurilor internationale si au depasit 30 de milioane de exemplare vandute in intreaga lume.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenti artisti ai timpului sau si un adevarat ambasador al muzicii si culturii latino. El a primit numeroase discuri de aur si platina de Recording Industry Association of America (RIAA). Lista sa de premii Grammy a inceput in 1998 cu premiul pentru Cea mai buna interpretare latina/ Tropical pentru "Contra la corriente", urmat de premiul Grammy pentru cea mai buna piesa a anului 1999, pentru "Dimelo".

Biletele pentru concertul lui Marc Anthony au fost puse in vanzare si costa 870 de lei - categoria VIP; 600 de lei - categoria I; 450 de lei - categoria II; 300 de lei - categoria III si 220 de lei - categoria IV.

Acestea pot fi achizitionate atat de la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj. 2, Teatrul Elisabeta, Libraria Eminescu (D'Arte Foto), din magazinele EuroGsm, de la Sala Palatului sau online, prin www.vreaubilet.ro.

Marc Anthony - cel mai scump concert la Sala Palatului

Contrar solicitarilor permanente primite din partea fanilor Marc Anthony din Romania, contractarea acestuia pentru concertul de la Bucuresti, din data de 19 mai, a reprezentat un risc asumat de catre origanizatori - International Best Project. Desi anuntul legat de venirea artisului in Romania a fost extrem de bine primit de public, cateva controverse legate de preturile biletelor nu au intarziat sa apara.

Prin urmare, Pepino Popescu, reprezentantul legal al International Best Project, a decis sa acorde explicatii necesare si sa aduca lamuriri pentru a nu lasa loc unor eventuale interpretari eronate.

"Doresc sa cer scuze publicului, care pe buna dreptate poate fi nemultumit de preturile biletelor puse in vanzare pentru concertul celui mai bine vandut artist de tropical salsa, Marc Anthony. Avand in vedere ca in Bucuresti nu exista o sala de concerte cu o capacitate mai mare, care sa asigure si sa respecte conditiile tehnice si acustice de calitate pentru prestatia unui artist de aceasta talie, preturile biletelor vor reflecta cheltuielile legate de partea logistica.

La baza organizarii unui concert Marc Anthony se afla un rider tehnic complicat si foarte riguros, ce nu permite a fi prezentat pe o scena amplasata in aer liber sau amenajata intr-un spatiu ce nu ar putea garanta cu un sound fara repros.

Cu siguranta va fi cel mai scump artist care a urcat vreodata pe scena Salii Palatului, insa in momentul cand vom avea o sala de spectacol cu o capacitate de 8.000 - 10.000 locuri pe scaune, cu acustica adecvata, atunci sa fiti siguri ca lucrurile se vor schimba in bine, iar costurile pentru un bilet la concert vor fi rezonabile. Pana atunci, vom trai cu sperante, dar si cu o permanenta nemultumire", a declarat Pepino Popescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#concert Marc Anthony Romania, #concert Marc Anthony Bucuresti, #bilete concert Marc Anthony, #Marc Nthony Romania bilete, #pret bilete concertv Marc Anthony , #concerte