Piata Constitutiei se inchide de marti, pentru pregatirea concertului lui Roger Waters

Marti, 20 August 2013, ora 14:28
1897 citiri
Piata Constitutiei se inchide de marti, pentru pregatirea concertului lui Roger Waters

Cum nu au mai ramas decat opt zile pana la show-ul The Wall, cea mai mare productie muzicala realizata vreodata in Romania, pregatirile din Piata Constitutiei incep chiar de marti, prilej cu care aceasta se inchide de la orele 20.00.

Concertul sustinut de Roger Waters se va desfasura pe 28 august, in fata Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume.

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucuresti celebrul The Wall - unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrala a pieselor incluse in albumul cu acelasi nume, un adevarat simbol al libertatii pentru generatii intregi de fani din intreaga lume.

Recunoscut la nivel modial drept una dintre cele mai ample productii muzicale, show-ul The Wall a fost regandit special pentru concertele in aer liber, astfel incat dimensiunile scenei sunt cu adevarat impresionante, zidul din spatele acesteia masurand nu mai putin de 150 de metri lungime si aproximativ 12 metri inaltime.

Intreaga structura va fi realizata din "caramizi" ce vor alcatui cea mai mare suprafata de proiectii video: peste 1.500 de mp, peste 40 de proiectoare gigantice fiind responsabile de efectele vizuale ale show-ului.

Scena cu cel mai mare acoperis din lume

Scena va avea totodata si cel mai mare acoperis din lume: 54 de metri latime si 32 de metri deschidere, fiind asamblat la o inaltime de 24 de metri, ce va asigura protectia unei suprafete de peste 1.000 mp. Pentru ridicarea uriasului acoperis sunt necesare nu mai putin de 4 zile, 2 macarale de 60 de tone fiecare si aproximativ 60 de oameni.

Primele 28 de tiruri ce asigura transportul elementelor de productie ale echipei lui Roger Waters sunt programate sa ajunga zilele urmatoare. Alte 23 de tiruri vor aduce echipamentul tehnic pentru scena, a carei constructie va incepe sambata, 24 august. Intreaga productie se va bucura de implicarea a peste 2.600 de oameni, dintre care 130 de vor fi din echipa de productie a turneului.

Ultimele bilete

Cei care nu for sa rateze cel mai spectaculos concert al momentului mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a-si procura bilete, ultimele ramase disponibile putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si online, de pe www.myticket.ro.

A.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Piata Constitutiei inchide marti, #se inchide Piata Constitutiei concert, #bilete concert Roger Waters, #bilete concert The Wall Bucuresti, #Roger Waters Piata Constitutiei, #restrictii circulatie concert Roger Waters , #concerte
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Piata Constitutiei se inchide de marti, pentru pregatirea...