R.I.O. canta la Mamaia

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 11:13
448 citiri
R.I.O. canta la Mamaia

Pe 30 aprilie ajung in tara noastra R.I.O. care vor veni in clubul CRUSH din Mamaia direct de la aeroport pentru a ne canta "Shine on", in cadrul unei petreceri stralucitoare ce face parte din seria de evenimente "Live with chivalry".

Cavalerii moderni pe motociclete, covorul rosu, primirea cu torte si multe elemente surpriza vor crea un decor demn de un club din Ibiza. Amfitrionul serii este prezentatorul de televiziune Virgil Iantu.

Petrecerea face parte dintr-o serie de patru, ce se vor desfasura pe 29, 30 aprilie si 1, 2 mai, in clubul amintit de la malul marii, club ce propune tuturor amatorilor de distractii un concept party imaginativ si interactiv.

Cei trei componenti ai trupei R.I.O., Manuel "Manian" Reuter, Yann "Yanou" Peifer si Tony T si-au facut debutul in aceasta formula in 2007, cu single-ul "De Janeiro". Succesul inregistrat atunci a fost cu mult depasit odata cu lansarea superhit-ului "Shine on" acum doi ani si, pentru ca sa existe continuitate, R.I.O. s-au aflat din nou in aproape toate topurile de pe planeta cu melodii ca "When the Sun Comes Down", "Serenade" sau "After the love".

Inainte de R.I.O., DJ Yanou si DJ Manian au mai avut un proiect de mare succes. Este vorba de Cascade, cu melodia "Everytime We Touch", fiind favorita cluburilor si radiourilor europene pentru multa vreme. Casa de productie a celor de la R.I.O. este Zooland Records, una dintre cele mai importante case de discuri independente din intreaga lume, aflata in proprietatea celor doi, DJ Manian si DJ Yanou.

Citeste si:
Doi păpușari și o marionetă
Doi păpușari și o marionetă
Deși domnul Cîțu spune că toate opțiunile sunt pe masă, în realitate, singura opțiune, până în acest moment, pe care cel care a provocat criza prelungită în care România se zbate ar...
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Fostul purtător de cuvânt al PNL în Guvernul Orban, Ionel Dancă, și-a dat demisia joi, 28 octombrie, din grupul parlamentar liberal. El este al patrulea liberal care părăseşte grupul PNL,...
Sursa: Ziare.com