Detalii despre concertul Red Hot Chili Peppers

Miercuri, 29 August 2012, ora 08:07
2518 citiri
Detalii despre concertul Red Hot Chili Peppers

Trupa Red Hot Chili Peppers va concerta pe 31 august pe Arena Nationala din Bucuresti, evenimentul fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, "I'm With You".

Pentru o desfasurare a evenimentului fara probleme, organizatorii au pregatit o serie de reguli si recomandari.

Astfel, accesul publicului se va face incepand cu ora 17.00, pe la cele trei intrari amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu si strada Pierre de Coubertin. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces pe Arena Nationala pe la intrarea din strada Maior Coravu, cei care au achizitionat bilete in zona Gold Circle vor putea intra prin poarta din strada Pierre de Coubertin iar cei care si-au cumparat bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor putea intra pe la poarta din bulevardul Basarabia.

Organizatorii anunta ca in zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori.

In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Trupele care vor canta in deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK si Grimus, programul incepand la scurta vreme dupa deschiderea portilor, urmand ca dupa lasarea intunericului rockerii americani sa urce pe scena, informeaza organizatorii in comunicatul citat.

Ultimele bilete disponibile la concertul Red Hot Chili Peppers, in tribune si peluza, mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei, urmand ca in ziua evenimentului, vineri, 31 august, acestea sa poata fi cumparate, in limita disponibilitatii, doar de la casele de bilete amenajate la intrarile in incinta Arenei Nationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#concert Red Hot, #concert Chili Peppers, #Red hot chili peppers Romania, #bilete Red Hot Chili Peppers , #concerte