Show complet de folk metal in septembrie, la Silver Church - afla cine urca pe scena

Miercuri, 21 August 2013, ora 12:10
804 citiri
Show complet de folk metal in septembrie, la Silver Church - afla cine urca pe scena

Finntroll, TYR si Skalmold vor concerta la Bucuresti, duminica, 15 septembrie la Silver Church, intr-un show intitulat sugestiv "The Trolls Are Coming!". Concertul este un pre-party pentru festivalul Telahead Meeting din data de 21 septembrie de la Arenele Romane, festival ce-i va avea ca headlineri pe Hypocrisy si Lake of Tears.

Finlandezii, dar si celelalte trupe promit un show complet de folk metal pentru fanii bucuresteni. Evenimentul va dura nu mai putin de 5 ore.

Nume etalon al scenei europene, Finntroll a cucerit scena metal odata cu lansarea hitului Trollhammaren (2004), iar pe parcursul carierei de aproape 20 de ani, grupul finlandez a impus standarde reale pentru scena pagan metal, oferind publicului un mix perfect intre sonoritatile viking, black metal si folk. Formatia vine la Bucuresti pentru a-si promova cel mai nou album, intitulat Blodsvept, disponibil incepand cu data de 25 mai via Century Media Records.

Probabil cea mai exotica aparitie a scenei folk/viking, TYR a luat nastere in 1998, pe vremea cand membrii trupei aveau doar 17 ani. Muzica trupei este puternic inspirata de mitologia nordica, muzica traditionala a Insulelor Feroe, precum si muzica heavy metal.

"Misiunea formatiei TYR este de a darama zidurile construite intre orice gen de metal aparut in toti acesti ani: power, doom, black, progressive, gothic, viking, folk, ethnic sau epic metal. Astfel de ziduri nu fac decat sa distruga idei", declara trupa.

O trupa deloc straina pentru publicul roman, Tyr a concertat in cadrul celebrelor turnee Paganfest si Black Sails Over Europe, cantand alaturi de Ensiferm, Eluveitie, Turisas, Korpiklaani, Amon Amarth sau Alestorm.

Bilete la pretul de 90 de lei se pot gasi pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro/bilete/, atat in format electronic (print@home), cat si in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP, sau la sediul Metalhead din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, etajul 5, in ziua concertului biletele costand tot 90 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#concert Finntroll Bucuresti, #concert folk metal Bucuresti septembrie, #show folk metal Silver Church, #concert Finntroll Silver Church , #concerte