Ziare.com

Surprize de la Vama pentru fani - cand si unde trebuie sa mergi

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 18:20

   

Surprize de la Vama pentru fani - cand si unde trebuie sa mergi
BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert perfect cu trupa VAMA, una dintre cele mai energice si iubite trupe live de pop-rock din Romania! Concertul va avea loc joi, 6 februarie 2014, de la ora 21:00.

Fondata in 2006, dupa destramarea trupei Vama Veche, Vama a devenit in scurt timp una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de pop-rock din Romania. Primul album, "Vama", a aparut in 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

Cu single-uri ca "E plin de fete" si "Bed For Love", Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale.

Tudor Chirila: Organizarea nuntii mi se pare un calvar de la cap la coada

Cel de-al doilea album Vama, "2012", a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul a fost deschis cu piesa "Epidemie de iubire", care a devenit si subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.

Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste.

Biletele pentru concertul VAMA din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro, dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare. Acestea costa 70 de lei cu loc la masa. Biletele de 90 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei sunt epuizate.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 385 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor