Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Trupa Aerosmith a ajuns la Bucuresti si promite un show "galagios"

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 19:20
2014 citiri
Trupa Aerosmith a ajuns la Bucuresti si promite un show "galagios"

Trupa Aerosmith, care urmeaza sa concerteze vineri seara la complexul Zone Arena din Bucuresti, a ajuns in jurul orei 17.55, in Romania, cu o aeronava care a aterizat pe Aeroportul Baneasa.

Cei cinci membri ai trupei - Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara, backing vocal), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (percutie) - au venit cu un charter particular, iar de la aeroport au urcat in masinile puse la dispozitie de organizatori si au plecat direct spre locul unde vor concerta.

Concertul Aerosmith se muta la Zone Arena

"Prima data cand am coborat din avion mi-am adus aminte de unul din locurile mele favorite din Irlanda. Spectacolul (de la Bucuresti - n.r.) va fi foarte galagios, rapid si agitat, vor fi si melodii lente, iar noi vom avea haine elegante. Le urez spectatorilor romani sa aiba o seara grozava.

Nu vom avea timp sa vizitam nimic, fiindca vom pleca imediat dupa concert. Pentru asta trebuie sa revenim inca o data", a declarat, la iesirea din aeroport, basistul trupei Aerosmith, Tom Hamilton.

Si solistul trupei, Steven Tyler, le-a transmis spectatorilor romani ca ii asteapta la show.

Update 1 Aproximativ 20.000 de spectatori au asistat la concertul pe care trupa germana Reamonn l-a sustinut in deschiderea show-ului Aerosmith si care a durat circa 50 de minute.

Printre piesele interpretate Reamonn de acestia s-au numarat hiturile "Supergirl" si "Tonight", scrie Mediafax

Reamonn a mai cantat in Romania, in 2007, la Bucuresti si Sibiu, iar vineri seara a deschis concertul veteranilor de la Aerosmith, care vor concerta la Zone Arena incepand cu ora 21.00.

Update 2 Show-ul de la Bucuresti al trupei Aerosmith a inceput cu o piesa a lui Bob Dylan, "Everybody Must Get Stoned", urmata de hitul "Love In An Elevator".

Potrivit Mediafax, pe scena a fost afisat un banner urias, cu numele trupei, pe fond negru, scris cu rosu si alb.

Accesul la concert a fost permis incepand cu ora 18,00.

Aerosmith este a doua trupa in clasament ca si premii Grammy castigate la categoria "Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal".

De asemenea, au castigat 10 premii la MTV Video Music Awards, sapte premii American Music Awards, patru Billboard Music Awards, etc. in anul 2001, trupa Aerosmith a intrat in "Rock and Roll Hall of Fame", iar in anul 2000 au fost onorati cu distinctia "mtvICON".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#concert Aerosmith Bucuresti , #concerte