Concert Red Hot Chili Peppers la Bucuresti: vezi ultimele detalii

Vineri, 31 August 2012, ora 16:50
3997 citiri
Concert Red Hot Chili Peppers la Bucuresti: vezi ultimele detalii

Chiar cu cateva ore inainte de 17.00, ora de la care se face accesul fanilor pe Arena Nationala, unde are loc vineri concertul trupei Red Hot Chili Peppers, fanii au inceput sa se adune. Inca se mai pot cumpara bilete, la pretul de 155 de lei, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale Arenei Nationale.

Biletele puse vineri in vanzare sunt in numar limitat - aproximativ 500, acestea putand fi achizitionate la pretul de 155 de lei, echivalentul unui bilet in categoria de peluza. Localizate in tribune, in sectoarele 320 si 380, aceasta suplimentare a venit in urma unor schimbari logistice, care au permis utilizarea unor locuri pe scaun oprite initial de la vanzare din considerente de productie.

Zen inainte de concert

Cat despre membrii trupei, sositi la Bucuresti joi, de la Zagreb, cu un avion privat, acestia probabil inca mediteaza, staff-ul solicitand organizatorilor sa asigure in zona backstage o camera de relaxare, in care Anthony, Flea, Josh si Chad sa se poata destinde inaintea show-ului.

Situata in backstage, aproape de dressing-ul artistilor, aceasta camera de meditatie nu trebuie sa fie sub nicio forma de culoare albastra, insa trebuie sa fie cat mai aerisita, luminata natural si amenajata cu draperii, covoare si numeroase plante verzi. Din aceasta incapere nu trebuie sa lipseasca o masuta de cafea, apa plata, berea fara alcool, lumanarile parfumate, boluri cu fructe si legume de sezon, branzeturi si prajituri de orez.

Inainte de sosirea in Romania, artistii cerusera sa deguste si bere romaneasca.

Pe langa aceasta camera destinata exclusiv relaxarii inainte de concert, trupa mai doreste doua cabine separate, izolate fonic, in care Chad Smith, tobosarul trupei, si solistul Anthony Kiedis sa poata repeta in voie cu o ora inainte de show-ul de pe Arena Nationala.

Accesul

Accesul publicului la concert se face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. Biletele permit accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului evenimentului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre o vor putea face doar in urma achizitionarii unui nou bilet.

AAAK urca pe scena in jurul orei 18.30, fiind urmata de Grimus, o ora mai tarziu. Red Hot Chili Peppers isi va incepe show-ul putin dupa lasarea intunericului, promitandu-le fanilor doua ore de adrenalina pe ritmurile celor mai cunoscute hituri.

In zona de concert nu este permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

Pe stadion este permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori in locatie.

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Fumatul, doar in zone special amenajate

De asemenea, fumatul va fi permis exclusiv in locurile special amenajate, persoanele care nu vor respecta aceasta regula putand risca invalidarea biletului si escortarea in afara zonei de concert.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta atasata si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

- posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

- posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin

- posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

De asemenea, este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, vineri circulatia fiind inchisa, dupa ora 16.00, pe strazile Maior Coravu si Pierre de Coubertin.

Concertul Red Hot Chili Peppers face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, "I'm With You", trupa aflandu-se pentru prima oara la noi in tara.

Cazati in centrul Capitalei, la un hotel de cinci stele

In asteptarea concertului, membrii trupei sunt cazati impreuna cu familiile la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei.

Dupa concertul din Romania, Anthony, Flea, Chad si chitaristul Josh Klinghoffer vor pleca la Sofia, unde au programat un concert pe 1 septembrie.

A.S.

#detalii concert Red Hot Chili Peppers, #bilete Red Hot Chili Peppers, #acces Red Hot Chili Peppers, #circulatie inchisa concert RHCP, #Red Hot Chili Peppers Bucuresti, #Red Hot Chili Peppers Arena Nationala , #concerte