AFTERHILLS 2019 a avut peste 114.000 de participanti, iar biletele pentru editia viitoare sunt deja in vanzare

Comunicat de presa
Marti, 03 Septembrie 2019, ora 16:05
17884 citiri
AFTERHILLS 2019 a avut peste 114.000 de participanti, iar biletele pentru editia viitoare sunt deja in vanzare

AFTERHILLS 2019 a marcat a treia editie a celui mai mare festival din regiunea Moldovei.

Anul acesta, fiecare zi de festival a avut peste 15.000 de participanti, cu un varf de 22.000 de oameni indragostiti de muzica si distractie in ziua de 25 august, in primul weekend.

Evenimentul este unul aparte pentru Romania, deoarece s-a desfasurat in doua weekenduri consecutive, completate de un Happy Week #divara.

Astfel, organizatorii s-au asigurat ca toti iubitorii de muzica au putut opta pentru weekend-ul sau ziua care aducea pe scenele AFTERHILLS pe artistii lor preferati, ori chiar pentru experienta completa de festival.

AFTERHILLS 2019 s-a incheiat in dimineata zilei de 2 septembrie, la ora 6:00, cu un invitat surpriza, la cererea publicului: DJ Shiver pe scena Alpha, scena principala.

Organizatorii au pus deja in vanzare 3.000 de bilete pentru editia din 2020 cu oferta Eggstatic.

La a treia editie a AFTERHILLS, numele care au atras cei mai multi participanti la main stage au fost Rita Ora, Don Diablo, R3HAB si Morcheeba, alaturi de Subcarpati si Grasu XXL.

Cea mai aglomerata zi a festivalului a fost, in ambele saptamani, cea de duminica. In intervalul dintre cele doua weekenduri, festivalierii au venit si s-au relaxat la cinema in aer liber si la show-urile de stand-up.

"Am avut o a treia editie absolut minunata si putem spune ca bifam toate punctele unui festival in care oamenii gasesc numeroase activitati, zone de relaxare, distractie si muzica pentru toate gusturile. Impreuna cu partenerii nostri, am facut un AFTERHILLS deaf accessible, am urcat o masina pe scena Alpha si, in premiera mondiala, am facut primul cutremur uman. Asteptam cu nerabdare editia 2020 si deja ne gandim cum sa dezvoltam si mai mult, sa fim si mai buni", a declarat Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.

In 2019, in premiera pentru AFTERHILLS, festivalul a devenit deaf accessible. Au fost peste 1.000 de solicitari indeplinite de catre echipa si partenerii Mega Image si Mastercard. Astfel, organizatorii s-au asigurat ca toata lumea se poate bucura de experienta de festival.

Tot in spiritul incluziunii, de care festivalul a dat dovada inca de la prima editie, Kids Area a fost poate cea mai populara zona pentru copii, dar si pentru parinti, care au putut astfel sa-i aduca pe cei mici cu ei, avand, totodata, certitudinea ca sunt in deplina siguranta cat timp au mers la concertele artistilor, momentele de stand-up sau la celelalte activitati organizate.

"AFTERHILLS 2019 a insemnat foarte mult pentru noi, iar energia pe care am primit-o de la oameni a fost fantastica! Am reusit sa aducem pe scenele din festival artisti noi si toti au fost incantati de noua locatie. Am tinut cont de dorinta publicului si l-am adus in ultimul moment, la cerere, pe DJ Shiver. A fost incantat sa ne onoreze cu prezenta si pentru noi a fost o bucurie ca am reusit sa le facem participantilor experienta cat mai placuta. El a incheiat la ora 6:00 dimineata cea mai buna editie de pana acum. Avem multe de analizat si de dezvoltat si deja ne pregatim pentru un AFTERHILLS 2020 si mai mare, si mai bun", a declarat Alina Cojocaru, Press Officer AFTERHILLS.

Bilantul AFTERHILLS 2019

Cea de-a treia editie a inregistrat un record de spectatori, peste 114.000 de festivalieri fiind parte a povestii AFTERHILLS 2019.

Primul weekend a inceput cu peste 15.000 de participanti in prima zi, urmat de 20.000 in cea de-a doua zi.

Recordul a fost inregistrat in cea de-a treia zi, care a adus la festival peste 22.000 de festivalieri.

In cel de-al doilea weekend, prima zi a debutat cu 17.000 de participanti. A continuat cu o prezenta de 19.000 de participanti, respectiv 21.000 in ultima zi.

Despre AFTERHILLS

AFTERHILLS este cel mai tanar festival de muzica de anvergura din Romania, desfasurat in judetul Iasi, fiind cel mai mare si important festival din regiunea Moldova.

Editia din acest an, cu numarul trei, a venit cu schimbari marete, desfasurandu-se pe perioada a doua weekend-uri, completate de un Happy Week.

Mai multe informatii despre AFTERHILLS pot fi gasite pe https://afterhills.com/.