Asociatia Zi de Bine aduce in Romania primul festival online, caritabil, de muzica de peste Prut: Quarantine Fest UNISON'G

Comunicat de presa
Marti, 28 Aprilie 2020, ora 13:46
12781 citiri
Asociatia Zi de Bine aduce in Romania primul festival online, caritabil, de muzica de peste Prut: Quarantine Fest UNISON'G

Muzica functioneaza ca un pansament, uneste si umple sufletele cu emotie. Astfel, Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek si Lori, Natalia Barbu si solista Parov Stelar, Elena Karafizi se reunesc in cadrul festivalului Quarantine Fest UNISON'G - primul festival online de muzica de peste Prut.

Concertul de caritate va avea loc miercuri, 29 aprilie si va putea fi vizionat online, incepand cu ora 18:00.

Festivalul online cu scop caritabil Quarantine Fest: UNISON'G, va viza in acelasi timp publicul din Romania cat si pe cel din Republica Moldova. Evenimentul se va desfasura LIVE, pe pagina de Facebook a vinariei Chateau Cristi si pe paginile partenerilor media.

Obiectivul principal al festivalului este acela de a colecta fonduri necesare personalului care se afla in linia intai de lupta impotriva COVID-19, atat in Romania cat si in Republica Moldova.

"Muzica ne uneste, este un fapt. Ne este alaturi in vremuri bune dar si in vremuri de neliniste si singuratate. Concertul de miercuri e un moment de respiro, de deconectare si, in acelasi timp, prin scopul sau caritabil, de reconectare," a declarat Melania Medeleanu, fondatoare a Asociatiei Zi de Bine.

Oricine poate dona catre Asociatia Zi de Bine (Romania) astfel: prin SMS cu textul SUS la 8862 (mesaj in valoare de 4 euro); prin transfer bancar: in contul deschis la Banca Comerciala Romana (RON: RO56RNCB0092166359160001); prin PayPal; donatie online prin PAGO, rohelp.ro, etc. - Mai multe variante de donare se gasesc pe www.zidebine.ro

Totodata, fondurile pot fi stranse si prin intermediul campaniei Impreuna pentru Voi (Moldova), pe platforma de fundraising Gofundme.

Quarantine Fest: UNISON'G inseamna peste trei ore de muzica live, redata direct din casele artistilor.

"Evenimentul se extinde si in Romania dupa o prima editie foarte reusita in Moldova, care a avut loc pe 8 aprilie 2020. Vom oferi muzica buna, vibratii intense si emotii pozitive, toate, la unison, din respect fata de cadrele medicale din ambele tari, care lupta in prima linie impotriva pandemiei de coronavirus," a declarat Constantin Sevciuc, CEO al vinariei Chateau Cristi.

Despre Quarantine Fest

UNISON'G: Festivalul este organizat de catre producatorul de vin premium Chateau Cristi din Republica Moldova. Compania este reinfiintata in anul 2016 pe baza mostenirii si traditiei familiei Cristi, vinificatori incepand cu anul 1882.

Actualmente, Chateau Cristi produce peste 1 milion de butelii si este una dintre cele mai medaliate comanii de profil din Republica Moldova.

#festival muzica online, #donatii caritabile , #festival