Lista celor care vor canta la B'estfest se mareste

Luni, 14 Martie 2011, ora 18:12
877 citiri
Lista celor care vor canta la B'estfest se mareste

Hadouken! se alatura celor de la Skunk Anansie, Pendulum, Asian Dub Foundation, Flogging Molly si House of Pain pe lista numelor confirmate in programul celei de-a patra editii B'estfest, care se va desfasura in perioada 1 - 3 iulie, in zona Pipera Tunari, la 10 minute de Casa Presei Libere.

Originara in Leeds, Marea Britanie, trupa new-rave Hadouken! a fost formata in octombrie 2006 de catre producatorul James Smith, impreuna cu iubita sa, Alice Spooner (sintetizator), Daniel "Pilau" Rice (chitara) si Nick Rice (tobe).

James Smith si Daniel Rice s-au intresectat urmand cursurile aceleiasi insitutii, University of Leeds, unde au pus bazele propriei case de discuri, Surface Noise Records, si au inceput munca pentru primele lor piese. Dupa debutul londonez si o serie de concerte in alte cateva orase din Marea Britanie, trupa a devenit cu adevarat cunoscuta in 2007, in momentul in care single-ul "That Boy That Girl" este difuzat de BBC Radio 1.

Stilul muzical al trupei, new - rave cu numeroase influente, a fost elaborat de-a lungul timpului, ajungand astazi sa includa elemente techno si sample-uri din jocuri video. Dupa 2 albume de succes, Music for an Accelerated Culture (2008) si For the Masses (2010), premiul pentru "Best Electronic Artist/DJ" obtinut in cadrul BT Digital Music Awards 2008 si o serie de show-uri live explozive in cadrul celor mai cunoscute festivaluri din lume, vara aceasta Hadouken! va concerta si in Romania in ultima zi de B'estfest, 3 iulie.

Biletele vor putea fi achizitionate la preturi promotionale, cu 20 % reducere din pretul intreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc si acces in camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga si un voucher de 10 lei, pana la 22 martie.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#B estfest trupe, #B estfest 2011, #bilete B estfest 2011 , #festival