Untold: 300 de participanti au avut nevoie de asistenta medicala

Vineri, 05 August 2016, ora 16:22
15378 citiri
Untold: 300 de participanti au avut nevoie de asistenta medicala
Foto: Facebook / Untold

Aproape 300 de participanti la festivalul de muzica Untold, de la Cluj-Napoca, au avut nevoie de asistenta medicala, iar 5 dintre ei au ajuns la Urgente in prima seara a evenimentului.

Pe de alta parte, politistii au dat 11 sanctiuni contraventionale si au sesizat parchetul in legatura cu un caz de detinere de substante interzise.

Aproximativ 60.000 de persoane au fost la festivalul de muzica electronica Untold in prima seara a evenimentului.

"Am avut 294 de persoane asistate medical pe parcursul ultimelor 24 de ore, dintre care 5 au necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgente. Este vorba strict de persoane aflate in incinta festivalului si care, in principiu, s-au prezentat cu luxatii si stari de rau", a explicat Vicentiu Rendes, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

Politistii au dat sanctiuni pentru tulburarea linistii publice si comert ilicit.

"Am avut un act de sesizare pentru detinere de substante interzise. Ulterior, documentele au fost trimise la Parchet pentru solutionare. Au fost aplicate zece sanctiuni contraventionale pentru tulburarea linistii publice, pentru care am inregistrat sapte avertismente scrise si o amenda de 50 de lei, si pentru comert ilicit a fost aplicata o amenda de 2.250 de lei", a declarat Ardelean Marius, purtator de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Cluj.

Un tanar in varsta de 30 de ani a ajuns la UPU Cluj cu mai multe leziuni la fata si a solicitat ulterior certificat medico-legal, insa pana in prezent acesta nu a depus nicio plangere la Politie.

In prima zi a evenimentului, care se desfasoara la Cluj-Napoca in perioada 4 - 7 august, principala atractie au fost concertele sustinute de englezii de la Faithless, olandezul Tiesto si Dimitri Vegas & Like Mike.

Printre spectatori s-a aflat si primarul Emil Boc, care a postat pe Facebook, la ora 4:56, un scurt mesaj si un video din timpul concertului. Mesajul este: "Untold - prima seara de festival! Atmosfera superba, artisti de exceptie si public minunat!".

In cea de-a doua zi vor concerta, printre altii, Scooter, Galantis, Hardwell, Tujamo sau Subcarpati.

Biletele pentru o zi de festival costa 180 de lei, fara taxe.

Citește și:
Un manager de spital și un regizor de la Nottara, membri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar: ”Să se lase de acest sport”
Un manager de spital și un regizor de la Nottara, membri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar: ”Să se lase de acest sport”
Managerul Spitalului Municipal Huși și un regizlor de la Teatrul Nottara, ambii consilieri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar după ce au consumat alcool. Președintele PSD Vaslui,...
Deputatul USR Claudiu Năsui, la DNA. A fost convocat în dosarul de corupție de la Romarm
Deputatul USR Claudiu Năsui, la DNA. A fost convocat în dosarul de corupție de la Romarm
Deputatul USR Claudiu Năsui s-a prezentat, luni, 6 februarie, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Acesta a fost convocat ca martor în calitate de fost ministru al Economiei, care are în...
Comentarii