Vrei sa mergi la Untold? - cum poti beneficia de reduceri sau gratuitati

Sambata, 02 Iulie 2016, ora 09:54
7514 citiri
Vrei sa mergi la Untold? - cum poti beneficia de reduceri sau gratuitati
Foto: Facebook/Untold

Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, va avea loc in perioada 4-7 august la Cluj Napoca, iar daca vrei sa mergi, trebuie sa afli si de ce reduceri sau gratuitati poti beneficia.

Organizatorii festivalului au explicat pentru Ziare.com cum pot doritorii sa beneficieze de reduceri in acest an. Ca si anul trecut, elevii care obtin nota 10 la bacalaureat vor primi chiar un abonament gratuit la festival. In schimb cei care promoveaza examenul, dar nu cu 10, vor beneficia de reducere. Acestia vor plati pentru un abonament 300 de lei plus taxe, in loc de 450 de lei plus taxe.

Pentru a beneficia de gratuitate sau reducere, elevii trebuie sa trimita un mail cu dovada notei pe adresa Bac2016@untold.com.

De gratuitati si de reduceri vor avea parte si persoanele care merg sa doneze sange in cadrul unei campanii pusa la cale de organizatori.

De asemenea, acestia mai anunta ca pe langa respectivele reduceri, exista mai multe avantaje pentru cei care achizitioneaza abonamente pe ultima suta de metri.

"Doar 10.000 de abonamente mai sunt disponibile pentru Untold 2016. Dintre acestea, primele 2.000 se mai pot cumpara la pretul de 375 de lei plus taxe, urmand ca dupa epuizarea lor, pretul sa urce la 450 de lei plus taxe.

In plus, de pe 30 iunie, pana luni, 4 iulie, unul dintre cele 2.000 de abonamente poate fi cumparat platind acum 100 de lei. Diferenta de 275 de lei poate fi achitata pana in data de 25 iulie, cand pretul normal al unui abonament va fi de 450 de lei. Aceasta optiune este valabila exclusiv la achizitionarea abonamentelor de pe platforma intown.ro accesibila si din pagina festivalului, www.untold.com/tickets", ne-au mai spus acesta.

O alta noutate in 2016

Organizatorii Untold au lansat in acest an campania Transilvania All Inclusive in cadrul careia cei care merg la festival pot vizita si obiective turistice din zona.

"Cei care vin la festival au ocazia sa viziteze Transilvania si sa cunoasca toate frumusetile ei. In acest an, bratara de festival ofera gratuitate si reducere la principalele obiective turistice din Transilvania", ne-au mai spus organizatorii festivalului.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#reduceri Untold, #gratuitati Untold, #festival Untold, #Festival Untold august , #festival