Cat costa biletele pentru Festivalul International George Enescu si de cand si unde le poti cumpara

Marti, 13 Iulie 2021, ora 13:18

   

Cat costa biletele pentru Festivalul International George Enescu si de cand si unde le poti cumpara
Iubitorii muzicii clasice sunt invitati sa-si cumpere bilete la editia aniversara a Festivalului International George Enescu, cu incepere de luni, 19 iulie, de la ora 12.00. Evenimentul va avea loc in perioada 28 august - 26 septembrie 2021. Accesul la concerte se va face doar cu indeplinirea unor conditii sanitare, in functie de sala si de numarul de locuri disponibile in conditii de pandemie, anunta un comunicat de presa al oranizatorului.


Vanzarea biletelor se va face in reteaua Eventim, pe platforma www.eventim.ro si la un punct de vanzare care va fi creat special la Ateneul Roman. Preturile variaza de la 70 de lei, pentru pensionari, pana la 230 de lei. Totodata, datorita cererii mari, la Ateneu si la Auditorium, vor fi ocupate toate locurile disponibile, dar cu respectarea unor conditii sanitare specifice de acces. La Sala Palatului si la Sala Radio, accesul va fi de doar 70%.

Pentru a reduce timpii de achizitie, este indicat la melomanii sa se familiarizeze cu platforma de vanzare, sa consulte programul editiei a 25-a a Festivalului International George Enescu de pe site-ul festivalenescu.ro si sa-si aleaga din timp concertele de interes.

Accesul spectatorilor in sala se va face doar pe baza unui act de identitate si
a prezentarii unuia dintre urmatoarele documente:

- dovada oficiala care atesta vaccinarea impotriva infectarii cu virusul SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
- test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea concertului;

- dovada medicala a faptului ca se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2;
- dovada rezultat negativ certificat de o unitate medicala al unui test antigen rapid si nu mai vechi de 24 de ore inainte de inceperea concertului;

Informatii despre editia din 2021

Festivalul International George Enescu vine, anul acesta, cu un program artistic exceptional, sustinut de 3.500 de artisti straini si romani, pe o durata record de 4 saptamani, dar si cu masuri care sa reduca riscurile de imbolnavire pentru spectatori, artisti, organizatori si jurnalisti.Festivalul Enescu 2021 va celebra 140 de ani de la nasterea lui George Enescu si de aceea va oferi publicului cel mai amplu program de lucrari enesciene din istoria sa, interpretate de artisti si orchestre internationale, incluzand aici si patru simfonii. Va fi in egala masura o editie jubiliara, deoarece Festivalul ajunge in acest an la cea de- a 25-a editie. Spre deosebire de celelalte editii, festivalul va trece printr-o serie de transformari si adaptari, pentru a face fata provocarilor pandemiei.

Cele 78 de concerte sunt organizate in patru serii:

- Mari Orchestre ale Lumii (concerte desfasurate la Sala Palatului);
- Concerte si Recitaluri (la Ateneul Roman, dupa-amiaza);
- Muzica Secolului XXI (la Sala Radio);
- Enescu si Contemporanii (concerte de dimineata, la Sala Auditorium)
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1704 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor