Decernarea Premiilor Grammy - va castiga Costi Ionita?

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 10:46
6406 citiri
Decernarea Premiilor Grammy - va castiga Costi Ionita?
Foto: grammy.com

A venit ziua asteptata de toti cei care activeaza in industria muzicii din toata lumea. Duminica, 12 februarie, are loc decernarea premiilor Grammy, ajunse la cea de-a 54-a editie. Si romanii au emotii, avand in vedere ca in cursa a intrat si Costi Ionita.

Romanul a compus cateva piese pentru albumul "Summer In Kingston" al lui Shaggy, iar acesta a fost nominalizat la categoria "Best Reggae Album".

Costi Ionita, in carti pentru Grammy

Momente de cumpana vor fi si pentru Adele, Foo Fighters si Bruno Mars, care au acumulat cate sase nominalizari. Rapperul Kanye West a fost nominalizat de 7 ori, inclusiv pentru piesa anului, pentru colaborarea "All of the Lights", in care apar mai multi artisti, de la Rihanna la Elton John.

Lil Wayne si Skrillex au reusit performanta de a fi propusi de cinci ori, iar Drake, Paul Epworth, Cee-Lo Green, Philip Lawrence, Ari Levine, Nicki Minaj, Mumford & Sons, Radiohead, Rihanna si Bon Iver de cate patru ori.

Marea favorita pentru cel mai bun album al anului este Adele, care in ultima vreme a avut parte de cateva probleme de sanatate ce au tinut-o departe de scena.

Nominalizati la cel mai bun album al anului sunt: Adele, Foo Fighters, Lady Gaga, Bruno Mars si Rihanna, aminteste Lehigh Valley Live.

The Band Perry, Bon Iver, J. Cole, Nicki Minaj si Skrillex se bat pentru Best New Artist.

Pentru cel mai bun album rock au fost nominalizati Jeff Beck, Foo Fighters, Kings of Leon, Red Hot Chili Peppers si Wilco.

Chris Brown, El DeBarge, R. Kelly, Ledisi, si Kelly Price spera sa castige premiul pentru categoria cel mai bun album R&B.

Schimbari majore in cadrul festivalului de decernare a premiilor Grammy

Artistii protesteaza

Desi toata lumea se asteapta la un eveniment fericit, o gala fastuoasa, plina de culoare, vor exista si cateva momente neplacute, dupa ce mai multi artisti au anuntat ca vor protesta deoarece 31 de categorii au fost desfiintate. In editiile anterioare au existat 109 categorii, insa acum sunt doar 78.

Cu toate acestea, durata show-ului nu va fi afectata.

Decernarea premiilor Grammy 2012 va fi transmisa de televiziunea CBS de la ora locala 10:00 seara.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#decernare premii Grammy, #premii Grammy 2012, #Grammy 2012 , #Grammy