Grammy 2016: Marii castigatori si de ce si-a anulat Rihanna recitalul

Marti, 16 Februarie 2016, ora 08:55
3029 citiri
Grammy 2016: Marii castigatori si de ce si-a anulat Rihanna recitalul
Foto: Facebook/The Recording Academy - New York Chapter

"1989", al cantareatei pop-country Taylor Swift, a fost desemnat "albumul anului" in cadrul celei de-a 58-a editii a premiilor Grammy, decernate, luni, la Los Angeles.

Artistul Ed Sheeran a obtinut un Grammy la categoria "piesa anului" pentru hitul sau "Thinking Out Loud", o balada care a cunoscut un succes fenomenal, iar cantareata americana Meghan Trainor a primit premiul "revelatia anului", relateaza AFP.

Rapperul Kendrick Lamar, nominalizat la 11 categorii, a plecat acasa cu 5 trofee de la aceasta editie a premiilor Grammy (printre care si cele pentru cel mai bun album rap, cea mai buna performanta rap, cel mai bun cantec rap si cel mai bun videoclip), insa a ratat premiile importante oferite luni seara la Los Angeles.

Principalele premii de luni la editia a-58-a Premiilor Grammy sunt:

  • Albumul anului - "1989"
  • Inregistrarea anului - "Uptown Funk", Mark Ronson feat. Bruno Mars
  • Piesa anului - "Thinking Out Loud", Ed Sheeran
  • Revelatia anului - Meghan Trainor
  • Cel mai bun album rap - "Pimp A Butterfly", Kendrick Lamar
  • Cel mai bun album rock - "Drones", Muse
  • Cea mai bun album de muzica dance/electro -"Skrillex and Diplo Present Jack U", Skrillex and Diplo
  • Cel mai bun album de muzica alternativa - "Sound&Color", Alabama Shakes
  • Cel mai bun album pop - "1989", Taylor Swift.

Rihanna si-a anulat in ultimul moment recitalul

Artista Rihanna si-a anulat in ultimul moment recitalul prevazut la gala Grammy, a informat portalul TMZ citat de AFP.

Potrivit unor surse apropiate organizatorilor, Rihanna ar fi ajuns la Staples Center din Los Angeles, unde se desfasura gala, insa dupa repetitii a fost nevoita sa abandoneze cladirea din cauza problemelor de bronsita cu care se confrunta.

Desi nu dorea sa renunte la recital, pana la urma artista a cedat in fata recomandarilor doctorilor, renuntand in final sa mai apara chiar si pe covorul rosu.

Potrivit Los Angeles Times, era prevazut ca artista, care in ianuarie a lansat albumul "ANTI", sa interpreteze in direct piesa "Kiss It Better".

Rihanna se numara printre artistii chemati sa sustina reprezentatii live la actuala editie a Grammy Awards alaturi de alte vedete precum Adele, Kendrick Lamar sau Taylor Swift.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Grammy castigatori 2016 , #Grammy