La 18 ani, Billie Eilish a doborat toate recordurile la Premiile Grammy. Ceremonia, marcata de moartea lui Kobe Bryant (Video)

Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 11:21
8530 citiri
La 18 ani, Billie Eilish a doborat toate recordurile la Premiile Grammy. Ceremonia, marcata de moartea lui Kobe Bryant (Video)
Foto: captura video

Billie Eilish, Lizzo si Lil Nas X au fost vedetele care au plecat cu cele mai multe trofee de la cea de-a 62-a gala a Premiilor Grammy, care s-a desfasurat duminica seara la Los Angeles.

La doar 18 ani, Eilish a castigat 5 premii, printre care pentru cel mai bun album, cantecul anului sau cel mai bun artist. "Bad Guy" a fost nominalizat drept cel mai bun cantec al anului, cea mai buna inregistrare si cea mai buna compozitie, in timp ce "When We All Fall Asleep, Where Do We Go" a castigat cel mai bun album al anului, precum si cel mai bun album pop, potrivit New York Times.

A fost pentru prima oara cand toate cele mai ravnite premii au ajuns la un singur artist din 1981, cand performanta a fost atinsa de Christopher Cross. De asemenea, Eilish este si cel mai tanar artist care a castigat premiul pentru cel mai bun album al anului. Pe scena, Billie Eilish le-a multumit fanilor. Ea a inregistrat albumul "When We All Fall Asleep, Where Do We Go" alaturi de fratele ei mai mare, Finneas, in dormitorul locuintei lor din Los Angeles. La randul sau, Finneas a castigat si el un Grammy la categoria rezervata producatorilor muzicali.

Lizzo a castigat 3 premii Grammy, fiind insa nominalizata la 9 categorii, ceea ce a facut-o sa intre in cursa drept favorita.

Rapperul Lil Nas X a castigat doua premii pentru colaborarea sa cu Billy Ray Cyrus la piesa "Old Town Road".

Rapperul Nipsey Hussle care a fost impuscat mortal anul trecut, la 33 de ani, chiar in Los Angeles, a castigat postum doua premii Grammy si a fost omagiat cu un moment muzical sustinut de John Legend, DJ Khaled si Meek Mill. Premiile sale au fost primite de familia sa, pe scena urcand inclusiv bunica sa.

Ceremonia a inceput intr-o atmosfera de doliu, baschetbalistul Kobe Bryant, care a murit duminica intr-un accident de elicopter fiind elogiat pe scena de vedete.

Lizzo si Alicia Keys, gazda evenimentului, au spus inca de la inceputul ceremoniei ca seara ii este dedicata.

"Aceasta seara este pentru Kobe", a spus Lizzo, inainte de a-si sustine momentul muzical in deschiderea ceremoniei, cu melodiile "Cuz I Love You" si "Truth Hurts".

"Simtim cu totii aceeasi durere. Astazi, Los Angeles, America si lumea intreaga au pierdut un erou si ne-am intalnit aici, cu inimile frante, chiar in casa pe care Kobe Bryant a construit-o", a spus si Alicia Keys dupa care a interpretat "It's So Hard to Say Goodbye", alaturi de Boys II Men. "Te iubim, Kobe", a spus ea la finalul melodiei.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Billie Eilish Grammy 2020, #castigatori Grammy 2020 , #Grammy