Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Marius Moga, nominalizat la Premiile Grammy (Video)

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 15:36
6055 citiri
Marius Moga, nominalizat la Premiile Grammy (Video)
Foto: 1music.ro

Marius Moga a fost nominalizat la premiile Grammy din 2013, pentru colaborarea sa la albumul "Overexposed" al trupei Maroon 5.

Visul oricarui muzician s-a transformat in realitate pentru Marius Moga: albumul celor de la Maroon 5 "Overexposed", printre ai carui compozitori se numara si antrenorul de la "Vocea Romaniei", a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria "Best pop vocal album", potrivit unui comunicat remis de Pro TV.

Marius Moga a compus pentru albumul "Overexposed", al celor de la Maroon 5, piesa "The man who never lied".

La aceeasi categorie au mai fost nominalizati: Kelly Clarkson - "Stronger", Florence and the Machine - "Ceremonials", fun. - "Some Nights" si Pink - "The Truth About Love".

"Ieri dimineata eram acasa si eram destul de trist ca la mine nu a venit Mos Nicolae. Ma si gandeam: am plecat din Alba-Iulia la 18 ani, am venit in Bucuresti, am plecat in America, unde sa ma mai gaseasca?! Pe seara insa am vazut ca Mosul a venit si la mine: am primit e-mailul care ma anunta de aceasta nominalizare si ma invita la premiile Grammy. In cazul in care Maroon 5 va castiga, toti compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scena, asta e traditia", a declarat Marius Moga.

"Aceasta nominalizare inseamna foarte mult pentru mine. Visul oricarui muzician este sa se afle pe listele de la Grammy. Daca albumul pentru care am lucrat va castiga premiul, voi continua sa compun, daca nu, voi continua sa compun. Ma bucur ca am inceput cu dreptul si sunt foarte increzator in sansele mele. Daca imi permiteti, fara lipsa de modestie va spun ca sunt foarte mandru de mine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa pot fi un exemplu pentru toti compozitorii tineri din Romania care viseaza la asta asa cum am visat si eu. Se poate!", a adaugat el.

Formatia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odata cu lansarea albumului de debut - "Songs About Jane", in 2002 -, pentru care a fost recompensata cu un premiu Grammy. Trupa americana a lansat trei albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Premiile Grammy, considerate "Oscarurile" muzicale in Statele Unite ale Americii, sunt decernate de The National Academy of Recording Arts and Sciences, care recompenseaza muzicieni, compozitori, cantareti si trupe in 78 de categorii, in cadrul unei ceremonii maraton.

Decernarea premiilor Grammy 2013 va avea loc pe 10 februarie, in Los Angeles.

Anul trecut, albumul lui Shaggy "Summer in Kingston" a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria "cel mai bun material discografic reggae". Costi Ionita s-a numarat printre compozitorii acestui album, semnand piesele "Dame" si "Fired Up (F..k the Rece$$ion!)".

Pe de alta parte, muzicianul roman Damian Draghici a primit, in 2005, premiul Grammy pentru albumul "Journey To The Sun".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Marius Moga Premiile Grammy, #Marius Moga compozitor Overexposed Maroon 5, #Grammy Overexposed Maroon 5 Moga , #Grammy