A fost lansat imnul Mamaia 2014 (Video)

Joi, 01 Mai 2014, ora 13:47
4627 citiri
A fost lansat imnul Mamaia 2014 (Video)
Foto: Youtube

Imnul din 2014 statiunii Mamaia a fost lansat si este interpretat de Delia si de Speak. Melodia care va rasuna in acest an pe litoralul romanesc se numeste "A lu' Mamaia".

Artista a declarat ca a fost foarte fericita cand i s-a propus sa interpreteze noul imn al statiunii de la malul marii, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Am primit bucuroasa propunerea de a canta noul imn al Mamaiei si cand am ascultat pentru prima oara piesa, nu m-am putut opri din topait si fredonat.

A fost usor sa trag voci cu Speak, imi place mult de el ca si artist si cred ca facem o 'pereche muzicala' perfecta. Nu cred ca ar fi putut iesi o combinatie mai buna decat asta. 'A lu' Mamaia' este melodia verii 2014!", a spus Delia.

Si Speak, noul iubit al Adelinei Pestritu, este foarte incantat si considera ca este o colaborare pe care si-ar dori-o un artist din Romania.

Ce faci de 1 Mai? Vedetele aleg berea!

"Pe Delia o ascult inca de cand eram mic si faptul ca avem o piesa impreuna nu ma poate face decat sa ma simt onorat. Cat despre piesa, am asteptat de mult aceasta lansare. Imi place foarte mult sound-ul si sper ca lumea sa se conecteze cu noi mai mult prin acest intermediu", a afirmat Speak.

Muzica a fost realizata de Smiley si Maxx Kissaru, iar versurile au fost realizat de acelasi Smiley, alaturi de Speak, DOC si Micu Dorian.

Imnul Mamaia 2013 s-a numit "Viva Mamaia" si a fost interpretat de Loredana, Alex Velea si Cabran. In videoclipul acestuia, Radu Mazare a jucat rolul unui salvamar.

A.G.

#imn statiune Mamaia 2014, #imn statiune Mamaia, #Delia Speak imn Mamaia, #Delia Speak A lu Mamaia , #melodii