Cine sunt marii castigatori de la Media Music Awards 2013

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 16:03
1583 citiri
Cine sunt marii castigatori de la Media Music Awards 2013
Foto: Media Music Awards

Aproape toata suflarea din lumea muzicala romaneasca s-a adunat joi seara la Sibiu unde au fost decernate premiile Media Music Awards 2013, care se afla la a doua editie. Sute de artisti au avut emotii si au stat cuminti pentru a afla care sunt cei care au beneficiat de cele mai multe difuzari radio-TV in ultimul an.

Ca orice gala, evenimentul a inceput cu defilarea vedetelor pe Green Carpet. Insa la Media Music Awards 2013 nu au fost prezenti numai cantareti, ci si alte persoane publice, printre care s-au numarat Andreea Marin, Catalin Botezatu sau Carmen Negoita.

Castigatorii serii

Printre artistele cele mai fericite de joi seara se numara Andra, care a plecat acasa cu trei premii: "Best Video", pentru melodia "K la Meteo", realizata cu What's Up; "Fastest climber", pentru "Inevitabil va fi bine", melodie care i-a adus si trofeul "Best Female". "Best Male" a fost ales Alex Velea.

Wahat's Up a fost recompensat inca o data pentru "Best New Artist", in timp ce premiul pentru "Best Featuring" a mers la Smiley si Alex Velea pentru "Cai verzi pe pereti" si "Dincolo de cuvinte".

LaLa Band si Connect-R sunt extrem de iubiti de romani, drept pentru care s-au ales cu "Fans Like Award".

Baietii de la Voltaj au fost alesi "Best Group", iar "Mi-e sete de tine", interpretat de Alb Negru feat Rares si Raflo, este "Best Song".

Melodia "Love is the way" l-a facut pe Connect-R fericit, deoarece i-a adus premiul "Best Dance".

De-a lungul serii au mai fost oferite premiile:

- Best Hip Hop - Guess Who - "Onoare"

- Best Rock - Holograf - "Cat de departe"

- Best International - Low Deep T - "Casablanca"

- Best comeback - "Vama"

- Best Pop - Alb Negru feat Rares si Raflo - "Mi-e sete de tine"

- Best Zonga & Best Online - Carlas Dreams feat Inna - "Pohui" & Loredana - "Apa"

- Best Label - Cat Music

- Premiul de excelenta - Holograf

- Media Forest Award - Elena Gheorghe - "Ecou"

- Kiss Award - Connect-R.

Pe langa premiile serii, o alta surpriza a avut loc la Media Music Award. In timpul spectacolului Andei Adam, Catalin Botezatu s-a urcat pe scena si a sarutat-o pe cantareata in fata tuturor celor prezenti.

A.G.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#castigatori Media Music Awards, #Media Music Awards, #Media Music Awards 2013 , #melodii