Cine sunt marii castigatori de la Media Music Awards 2013

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 16:03
1539 citiri
Cine sunt marii castigatori de la Media Music Awards 2013
Foto: Media Music Awards

Aproape toata suflarea din lumea muzicala romaneasca s-a adunat joi seara la Sibiu unde au fost decernate premiile Media Music Awards 2013, care se afla la a doua editie. Sute de artisti au avut emotii si au stat cuminti pentru a afla care sunt cei care au beneficiat de cele mai multe difuzari radio-TV in ultimul an.

Ca orice gala, evenimentul a inceput cu defilarea vedetelor pe Green Carpet. Insa la Media Music Awards 2013 nu au fost prezenti numai cantareti, ci si alte persoane publice, printre care s-au numarat Andreea Marin, Catalin Botezatu sau Carmen Negoita.

Castigatorii serii

Printre artistele cele mai fericite de joi seara se numara Andra, care a plecat acasa cu trei premii: "Best Video", pentru melodia "K la Meteo", realizata cu What's Up; "Fastest climber", pentru "Inevitabil va fi bine", melodie care i-a adus si trofeul "Best Female". "Best Male" a fost ales Alex Velea.

Wahat's Up a fost recompensat inca o data pentru "Best New Artist", in timp ce premiul pentru "Best Featuring" a mers la Smiley si Alex Velea pentru "Cai verzi pe pereti" si "Dincolo de cuvinte".

LaLa Band si Connect-R sunt extrem de iubiti de romani, drept pentru care s-au ales cu "Fans Like Award".

Baietii de la Voltaj au fost alesi "Best Group", iar "Mi-e sete de tine", interpretat de Alb Negru feat Rares si Raflo, este "Best Song".

Melodia "Love is the way" l-a facut pe Connect-R fericit, deoarece i-a adus premiul "Best Dance".

De-a lungul serii au mai fost oferite premiile:

- Best Hip Hop - Guess Who - "Onoare"

- Best Rock - Holograf - "Cat de departe"

- Best International - Low Deep T - "Casablanca"

- Best comeback - "Vama"

- Best Pop - Alb Negru feat Rares si Raflo - "Mi-e sete de tine"

- Best Zonga & Best Online - Carlas Dreams feat Inna - "Pohui" & Loredana - "Apa"

- Best Label - Cat Music

- Premiul de excelenta - Holograf

- Media Forest Award - Elena Gheorghe - "Ecou"

- Kiss Award - Connect-R.

Pe langa premiile serii, o alta surpriza a avut loc la Media Music Award. In timpul spectacolului Andei Adam, Catalin Botezatu s-a urcat pe scena si a sarutat-o pe cantareata in fata tuturor celor prezenti.

A.G.

Citește și:
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Consiliul European de la Bruxelles, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, Consiliul European a luat notă de mandatele...
Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reacționat aberant după ce Ucraina a anunțat sancțiuni la adresa sa ca urmare a proiectelui de lege depuse de senatoare pentru anexarea unor...
#castigatori Media Music Awards, #Media Music Awards, #Media Music Awards 2013 , #melodii