Lucruri suprinzatoare pe care nu le stii despre cele mai cunoscute hituri ale lumii

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 19:41
1979 citiri
Lucruri suprinzatoare pe care nu le stii despre cele mai cunoscute hituri ale lumii
Foto: Vevo

In spatele melodiilor celebre care ne plac atat de mult incat ajung sa faca parte din viata noastra se ascund secrete surprinzatoare. Multe dintre hituri internationale ar fi trebuit sa fie interpretate de altcineva.

De exemplu, piesa "Since U Been Gone" a lui Kelly Clarkson a fost scrisa pentru Pink, insa nonconformista vedeta a refuzat-o, se arata intr-un material Business Insider.

Apoi, melodia a ajuns la Hillary Duff, insa ea nu a putut atinge notele inalte, asa ca a renuntat la ceea ce avea sa devina un hit international interpretat de Kelly Clarkson.

Care este cea mai populara artista din lume - top 10

De asemenea, slagarul "Rock Your Body" al lui Justin Timberlake a fost compus de Pharrell Williams pentru ultimul album legendei pop Michael Jackson, "Invincible". Acesta din urma a refuzat piesa, care a ajuns pe albumul "Justified" al lui Timberlake, vandut in 3,5 milioane de copii numai in Statele Unite.

Totodata, "I Don't Want To Miss A Thing" interpretata de Aerosmith a fost, de fapt, compusa pentru Celine Dion, iar Prince a fost cel care a scris melodia "Nothing Compares 2 U" a lui Sinead O'Connor.

Kurt Cobain a numit din greseala piesa "Smells Like Teen Spirit" dupa un deodorant pentru adolescente. Cum s-a intamplat? Iubita sa de la acea vreme i-a lasat acest mesaj pe oglinda, glumind in legatura cu mirosul feminin al lui Cobain, care a crezut ca este vorba despre un citat al rebeliunii si l-a transformat intr-un hit, vandut in 30 de milioane de copii in intreaga lume.

Piesa "Ecou" a Elenei Gheorghe, copiata de la Beyonce?

In plus, multe dintre hiturile lui Britney Spears ar fi trebuit sa ajunga in repertoriul altor vedete. De exemplu, "Baby One More Time" a fost compusa pentru TLS, care au refuzat-o, in timp ce "I'm A Slave 4 U" urma sa fie inclusa pe unul dintre albumele lui Janet Jackson, insa nici ei nu i-a placut.

Pe de alta parte, "Umbrella" (Rihanna) si "Telephone" (Lady Gaga) i-au fost propuse initial lui Britney Spears, insa ea nu a fost prea incantata de acestea si nu le-a acceptat.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#secrete melodii, #secrete hituri, #hituri refuzate, #melodii celebre , #melodii