Topul celor mai populare 10 melodii din 2013 (Galerie video)

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 10:28
9015 citiri
Topul celor mai populare 10 melodii din 2013 (Galerie video)

Anul 2013 se apropie de final, insa nu putem trece cum se cuvine in 2014 fara a face un bilant al celor 12 luni care s-au scurs de la ultimul Revelion.

Printre topurile pe care nu le putem omite pe final de an este cel al melodiilor care ne-au incantat auzul si care au rasunat din boxe in ultimele luni. In continuare, va propunem un clasamnent al celor mai populare cantece din 2013, conform unei liste intocmite de Revista Time.

Pe locul al zecelea in clasamentul celor mai celebre melodii din 2013 se afla "Royals", interpretata de Lorde. Cantecul are ca mesaj respingerea vehementa a valorilor promovate de capitalism, precum luxul si opulenta.

Pe urmatorul loc in clasamentul Time se plaseaza o melodie a carei varianta originala dateaza din 1931. Este vorba despre "Cups", in interpretarea Annei Kendrick.

La primele acorduri, am putea crede ca "Love Is Lost" este un simplu remix, insa interpretarea lui David Bowie ii da o alura mistica, completand povestea eroului din videoclip, care isi priveste retrospectiv existenta intr-o oglinda.

Anul care tocmai a trecut nu a fost unul deloc linistit pentru Miley Cyrus, insa din punct de vedere artistic, rezultatele au fost unele intens apreciate. O dovada o reprezinta si succesul rasunator al melodiei "We Can't Stop", ce a acumulat peste 300 de milioane de accesari in doar jumatate de an de la lansare.

Putini sunt artistii care se reinventeaza atunci cand inainteaza in varsta, iar una dintre exceptii o reprezinta Petula Clark, a carei voce iubita in anii '80 a revenit in atentia publicului cu "Cut Copy Me".

Girls' Generation este o trupa compusa din 9 tinere din Coreea de Sud. Activitatea lor este mai putin cunoscuta in Occident, dar in Asia au facut furori cu melodii precum "I Got A Boy", care se afla pe locul al cincilea in clasamentul Time.

Urmatoarea melodie din clasament este "Ohm" al celor de la Yo La Tengo, inclusa pe albumul "Fade", lansat cu ocazia celei de-a 29-a aniversari a formatiei.

Pe locul al treilea in clasamentul Time se afla melodia "Control", un featuring dintre rapperul Big Sean si Jay Electronica & Kendrick Lamar.

Haim sunt trei surori din California care au cucerit publicul printr-o combinatie dintre acordurile de chitara, stilul country si versuri in stilul lui Laurel Canyon. Melodia "The Wire" interpretata de acestea ocupa locul al doilea in clasamentul celebrei reviste americane.

In fine, pe primul loc in clasament se afla o melodie a cunoscutei trupe Daft Punk, si anume "Get Lucky", care reuneste 35 de ani de traditie disco intr-un singur videoclip.

#top melodii 2013, #clasament videoclipuri 2013, #muzica artisti 2013 , #melodii