Aventurile celor de la Beatles si Rolling Stones, povestite de asistenta lor

Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 21:17
1872 citiri
Aventurile celor de la Beatles si Rolling Stones, povestite de asistenta lor
Foto: Barcroft

Stilul de viata hedonist al starurilor rock din anii '60 si '70 este descris intr-un volum autobiografic al asistentei personale a celor de la Beatles si Rolling Stones.

Chris O'Dell, in varsta acum de 62 de ani, descrie experientele traite in acei ani "ca si cand ar fi primit cheile parcului Disneyland", informeaza Daily Telegraph.

Ea s-a angajat la Apple Music cand avea 20 de ani, iar in cateva luni s-a mutat cu George Harrison si sotia acestuia in casa lor. In aceasta perioada l-a inspirat pe Harrison sa scrie piesa Miss O'Dell si a avut o relatie cu Ringo Starr.

O'Dell mentioneaza ca legendara trupa a dus o viata presarata din belsug cu experiente provocate de consumul de droguri. "Ne imbatam si consumam cocaina, iarba si amfetamine tot timpul," povesteste autoarea.

Dupa destramarea trupei Beatles, O'Dell a lucrat pentru Rolling Stones, insotindu-i in turneul din 1972. Ea spune ca daca ar fi existat o descriere a postului pe care l-a avut cand lucra cu Rolling Stones, aceasta ar preciza ca trebuie sa te culci cu Mick Jagger atunci cand vrea el.

Doi ani mai tarziu, Chris O'Dell a fost angajata director de turneu pentru Bob Dylan si a avut o relatie si cu el.

A fost casatorita de doua ori, iar din primul mariaj are un copil al carui nas este chiar Ringo Starr. In prezent este consilier pentru cei care au probleme cu drogurile.

Cartea se numeste "Miss O'Dell: My Hard Days and Long Nights with the Beatles, the Stones, Bob Dylan, Eric Clapton, and the Women They Loved", iar autoarea spune ca a primit binecuvantarea lui Ringo Starr.

#Chris O Dell groupie, #carte Beatles Rolling Stones, #Chris O Dell carte , #muzica populara