Trooper canta in deschiderea Scorpions

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 11:02
1335 citiri
Trooper canta in deschiderea Scorpions

Cea mai iubita trupa de rock din Romania va concerta in deschiderea celor de la Scorpions, concert ce va avea loc pe 9 iunie, la Zone Arena din Bucuresti.

Trooper a luat fiinta in 1995 si are in componenta 5 membri. Intre 1997 si 2000 grupul a organizat anual in Targoviste un festival de muzica rock. In 2001 au castigat premiul Cea Mai Buna Trupa Tanara. Urmatoarele distinctii castigate au fost: Chitaritul Anului, Cel Mai Bun Disc Al Anului, Basistul Anului, locul II pentru Cel Mai Bun Solist Vocal, Cea Mai Buna Formatie De Rock, Cel Mai Bun Album, Cea Mai Buna Lansare, Cel Mai Bun Concert Aniversar.

Pentru Trooper nu este prima data cand concerteaza alaturi de nume mari ale muzicii rock, ei mai avand la activ si concerte cu Prodigy, Rasmus, Iron Maiden, Nazareth, Sepultura, Manowar, The Cult!

Concertul Scorpions de la Bucuresti va fi unul de adio, nemtii anuntandu-si glorioasa retragere din randul greilor muzicii rock. Pentru romani aceasta este ultima sansa de a-i vedea pe cei ce au facut ca melodii precum Wind Of Change sau Still Loving You sa devina legende ale muzicii mondiale!

Cei ce doresc sa-i vada live pe Trooper si Scorpions pot gasi bilete la Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul din toata tara, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#trupa scorpions concert rock, #Trooper concerteaza deschidere Scorpions , #rock