Taylor Swift, castigatoarea trofeului "Artistul anului" la American Music Awards 2020, pentru a 6-a oara

Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 03:11
3922 citiri
Taylor Swift, castigatoarea trofeului "Artistul anului" la American Music Awards 2020, pentru a 6-a oara
Taylor Swift

Premiul "Artistul anului" acordat duminica in cadrul American Music Awards 2020 i-a fost atribuit cantaretei Taylor Swift, care a castigat de asemenea alte doua trofee la ceremonia desfasurata in direct la Los Angeles in contextul restrictiilor severe asociate pandemiei de coronavirus, relateaza Reuters.

Swift, care castigat pentru a sasea oara marele trofeul oferit in urma voturilor fanilor, a lipsit de la ceremonie insa le-a multumit admiratorilor sai, intr-o interventie video, pentru sprijinul acordat pentru albumul "Folklore" lansat in carantina.

Canadienii Justin Bieber si The Weeknd - cel din urma facandu-si aparitia cu fata bandajata - au fost ceilalti mari castigatori ai competitiei muzicale, fiind recompensati cu cate trei premii fiecare.

Bieber a fost desemnat "Artistul pop/rock preferat" si a inregistrat alte doua victorii pentru colaborarea cu Dan + Shay pe "10,000 Hours".

The Weeknd a fost numit cel mai bun artist masculin soul/R&B si a primit un trofeu pentru albumul "After Hours" si piesa "Heartless". El nu a oferit nicio explicatie pentru bandajul de pe cap si fata, care a starnit speculatii in randul fanilor pe retelele sociale, insa pare sa fi fost o alegere a artistului, o continuare a imaginii de pe coperta albumului sau din martie, in care apare cu nasul insangerat si rupt, noteaza Reuters.

Gala a inclus o combinatie de spectacole live si pre-inregistrate sustinute in fata unui numar limitat de fani, distantati fizic.

"A fost un an lung, iar acum cand 2020 se apropie de final este timpul sa ne amintim ca suntem o tara. Trebuie sa ne vindecam", a spus gazda Taraji P. Henson la deschiderea ceremoniei.

Dansatorii mascati au dominat scena, incepand cu Bieber care a interpretat hiturile sale "Lonely" si "Holy" inainte de a i se alatura Shawn Mendes pentru duetul din "Monster".

Premiile au celebrat cresterea popularitatii muzicii latino, cu extinderea categoriilor si un spectacol incendiar sustinut de Jennifer Lopez si artistul columbian Maluma pe piesa "Lonely", interpretata atat in engleza cat si in spaniola.

Becky G, ai carei parinti sunt mexicano-americani, a castigat trofeul pentru cea mai buna artista latino si a dedicat premiul muncitorilor imigranti.

Grupul K-pop BTS a castigat doua trofee, pentru cel mai bun grup pop/rock si "Artistul preferat pe retelele sociale" si au incheiat ceremonia, din Coreea de Sud, cu o versiune a hiturilor "Dynamite" si "Life Goes On".

Artista rap Megan Thee Stallion si-a marcat spectacolul de debut la American Music Awards cu "Body" si ulterior a acceptat premiul la categoria cel mai bun cantec rap/hip-hop pentru "WAP", in colaborare cu Cardi B.

Megan Thee Stallion a pierdut insa in lupta pentru trofeul la categoria "Artistul debutant al anului" in favoarea cantaretei din Los Angeles Doja Cat care a fost, de asemenea, artista soul/R&B preferata.

Castigatorii principalelor categorii la American Music Awards 2020:

Artistul anului: Taylor Swift

Artistul debutant al anului: Doja Cat

Colaborarea anului: Dan + Shay & Justin Bieber "10,000 Hours"

Artistul preferat pe retelele sociale: BTS

Videoclipul preferat: "Cardigan", Taylor Swift

Artista pop/rock preferata: Taylor Swift

Artistul pop/rock preferat: Justin Bieber

Duetul sau grupul pop/rock preferat: BTS

Albumul pop/rock preferat: Harry Styles 'Fine Line'

Melodia pop/rock preferata: "Don't Start Now", Dua Lipa

Albumul rap/hip-hop preferat: "Please Forgive Me For Being Anti Social", Roddy Ricch

Melodia rap/hip-hop preferata: "WAP", Cardi B featuring Megan Thee Stallion

Albumul soul/R&B preferat: "After Hours", The Weeknd

Artistul soul/R&B preferat: The Weeknd

Arstista soul/R&B preferata: Doja Cat

Albumul latino preferat: "YHLQMDLG", Bad Bunny

Grupul country preferat: Dan + Shay

Albumul country preferat: "Fully Loaded: God's Country", Blake Shelton

Cantecul country preferat: "10,000 Hours", Dan + Shay & Justin Bieber

Premiile American Music, decernate in baza voturilor exprimate de fani, au fost acordate in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Los Angeles, la 22 noiembrie.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Taylor Swift, #American Music Awards 2020, #artistul anului, #premiu , #stiri muzica