Organizatorii Summer Well au anuntat data festivalului. Vor avea acces doar persoanele vaccinate

Vineri, 25 Iunie 2021, ora 12:29
2939 citiri
Organizatorii Summer Well au anuntat data festivalului. Vor avea acces doar persoanele vaccinate
The Limited Edition se va intitula evenimentul din acest an FOTO Facebook/ Summer Well Festival

Inca un festival a fost anuntat pentru vara lui 2021. Spre deosebire de editiile trecute, Summer Well 2021 va avea patru zile, anunta organizatorii. Evenimentul va fi organizat intre 12 si 15 august, iar abordarea din acest an este The Limited Edition.

Relaxarea masurilor de prevenire a efectelor pandemiei vine si cu alte vesti bune. Se pare ca vara lui 2021 va fi din nou dedicata festivalurilor. Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale sezonului estival si-a fixat data si solistii si trupele invitate. Este vorba despre Summer Well, festival organizat pe Domeniul Stirbey de la Buftea si care va aduce pe scena numerosi artisti romani si straini.

Potrivit unui comunicat de presa al organizatorului evenimentului, abonamentele achizitionate pentru editia din 2020 se transforma automat in abonamente pentru 2021. Persoanele care nu pot participa anul acesta au optiunea de a-si amana abonamentul pentru editia 2022 a festivalului.

Evenimentul va debuta joi, 12 august 2021, cu show-ul de lansare a noului album Golan. Zilele de 13 si 14 august vor aduce pe scenele Summer Well nume internationale importante precum: Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), L'Imperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, alaturi de o serie de artisti locali: The Kryptonite Sparks, Dimitri's Bats si Hip Hop La Feminin.

Night Picnic va avea loc anul acesta in ziua de duminica, pe 15 august, cand pe scena va urca Orchestra Simfonica Bucuresti. Multe nume noi se vor adauga artistilor deja confirmati. Fanii festivalului se pot astepta la multe surprize.

In acest moment, accesul in festival este permis doar persoanelor vaccinate impotriva SARS-COV-2, conform reglementarilor in vigoare.

Pretul unui abonament este de 275 lei. Exista si varianta biletelor de o zi la pretul de 75 lei+ taxe. Toate biletele deja achizitionate raman valabile pentru editia de anul acesta.

Quarterly Report - Editia 4

De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar...
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
#Summer Well 2021, #festivaluri 2021, #bilete festival, #bilete concert, #concerte 2021 , #Summer Well 2021