Daca as da masca jos, Bobi va muri ca artist Interviu cu DJ-ul fara chip

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 08:01
3165 citiri
Daca as da masca jos, Bobi va muri ca artist Interviu cu DJ-ul fara chip
Foto: Cat Music

Bobi Disco este un tanar artist care s-a remarcat pe scena muzicala din Romania prin faptul ca poarta o masca si nu vrea sa renunte la ea pentru nimic in lume.

Mai mult, tanarul sustine intr-un interviu acordat Ziare.com ca, daca si-ar arata chipul, Bobi Disco ar muri ca artist.

Pe langa masca ce o poarta, inedit este si faptul ca Bobi Disco, un tanar crescut la sat, a venit pe jos la Bucuresti pentru a demonstra cat de mult isi doreste sa devina cunoscut in domeniul muzical.

O sa incep cu o intrebare pe care, probabil, multi vor sa ti-o adreseze. De ce nu iti arati chipul?

In copilarie asa m-am visat seara de seara. Apoi a urmat partea cu muzica si iubirea mea in speta pentru muzica disco, ca apoi sa le combin si sa iasa ce e acum. De ce sa-mi arat chipul cand chiar eu asa sunt ca artist, sunt de altfel si un personaj. In sufletul meu, sunt asa cum ma vedeti si asa o sa raman.

Prin aceasta decizie probabil ca o sa devii o tinta pentru presa. Te simti pregatit?

Cel mai greu lucru a fost pana acum sa vin pe jos pana la Bucuresti. Mai greu o sa fie sa ajung, tot asa, in Montana (America) (referire la melodia sa "Goin' to Montana" - n.red.).

Daca am trecut cu brio de acest prim obstacol, acela de a ajunge la Bucuresti si sa-mi lansez prima piesa, partea cu presa nu o sa faca decat sa ma ajute ca oamenii sa ma descopere, pentru ca am multe de aratat.

Ti-ai inchipuit vreodata cum ai arata cu paparazzii alergand dupa tine in timp ce tu porti masca?

Mi-am inchipuit o strada unde sunt alergat de paparazzi si, la un moment dat, eu incep sa alerg cu spatele. Pun pariu ca toti se opresc si am sa-i pierd (rade).

Poate fi interpretat acest lucru drept o metoda de promovare?

Orice poate fi interpretat pe lumea asta. Promovare, in schimb, pentru mine inseamna sa te expui natural si asa cum esti si ce vrei sa arati oamenilor si celor care iti sunt alaturi, profesional si nu numai.

Dar ai de gand ca la un moment dat sa iti dezvalui adevarata identitate?

Nu cred. Bobi Disco va ramane asa tot timpul, daca as da o data masca jos, probabil Bobi va muri ca artist. Dar sa nu uitam ca personajele nu mor niciodata, asa ca...

Clipul tau emana o energie contagioasa. Cum a fost la filmari si cat timp au durat?

Filmarile au durat doua zile si doua nopti, jumatate din timp nu s-a putut filma, pentru ca regizorul si oamenii care au participat la filmari au ras incontinuu. Bine ca l-am terminat.

Cum a inceput povestea lui Bobi Disco in lumea muzicala?

Povestea a inceput demult. Nu stiu cati ani aveam, cred ca opt sau noua. Ascultam in fiecare seara muzica disco, pe un magnetofon Tesla. Munceam cu ziua, peste tot, in sat si asa reuseam sa fac rost de bani sa-mi cumpar benzi. Pana in ziua de azi, cred ca nu am ratat nicio piesa a anilor 70 sau 80, fara sa o fi ascultat de cateva ori.

Astazi, cum spuneam, chiar daca "Goin' To Montana" este piesa mea, o ascult intruna. Si ghiciti de ce: in primul rand, pentru ca e piesa mea si imi place foarte mult si, in al doilea rand, pentru ca e prima piesa din viata mea pe care o ascult pe CD player (rade).

Cand ai descoperit aceasta pasiune?

Muzica e peste tot in jurul nostru. Muzica nu a fost inventata, a existat in fiecare dintre noi. Poate ca la mine a fost ceva aparte. Fiind crescut la sat, tot timpul am stiut ca exista ceva mai mult daca as merge la oras.

Muzica, practic, m-a facut sa am aceasta sansa. In fiecare seara, cand ascultam muzica la magnetofonul meu Tesla, priveam atent benzile cum se invarteau si, nu de multe ori, parca eram hipnotizat de ele si ma faceau sa cad in cele mai marete vise.

Ma vedeam pe scene mari, punand muzica, vedeam lumea cata frunza, cata iarba in delir si vedeam pe strazi afise cu mine. Eu cred ca am facut primul pas spre visele mele.

Cine te-a descoperit pe tine?

Totul a inceput in urma cu doua luni, cand am trimis la Bucuresti o scrisoare unor case de discuri, unde le promisesem ca, daca ma vor accepta, am sa vin pe jos la Bucuresti sa le arat cat de mult imi doresc sa fiu artist. (Si asa am si facut:) ).

In cateva zile, am si primit raspunsul. Astfel, i-am anuntat telefonic ca am sa vin spre Bucuresti. De aici, practic a venit si ideea clipului, ei trimitand imediat oameni sa ma filmeze cum vin pe jos, pana la Bucuresti.

Ce trebuie sa stie fanii tai despre tine?

Ca orice artist, care isi doreste sa fie artist, nu poate fara sprijinul lor. Nici eu nu voi reusi fara sprijinul lor. Am incredere in mine, ca voi reusi in scurt timp sa-i fac sa ma indrageasca si sa ma primeasca in inimile lor. Acum, abia astept primele show-uri.

In cateva cuvinte cum te-ai descrie pe tine ca om? Dar pe artistul Bobi Disco?

Pe mine m-as descrie ca pe Bobi Disco pentru ca sunt Bobi Disco... Pai ar fi cam asa: Disco, Disco, Disco, toata ziua!

Ce iti inspira o coala alba?

O coala alba imi inspira viitorul. Pe aceasta urmeaza a fi scrise multe lucruri, ce or sa se intample, dar pe care doar le intuiesti sau, pe alta parte, imi inspira un copac care a fost taiat si care imi lasa o intrebare: Oare a fost inlocuit?

Cu ce personaj din desene animate te asemeni?

Cu coiotul ala din Bip Bip!!! Road Runner & Koyote, care nu prinde nimic niciodata. Dar cred ca e si o parte buna in asta, personajul merge inainte si viseaza incontinuu. Cam asa sunt si eu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Bobi Disco DJ ascuns viata, #Bobi Disco DJ, #Bobi Disco Montana, #Bobi Disco DJ masca , #videoclipuri