Cele mai privite spoturi comerciale de pe Youtube (Video)

Marti, 14 August 2012, ora 14:04
2691 citiri
Cele mai privite spoturi comerciale de pe Youtube (Video)

De la filmulete de acum 30 de ani, pana la reclame publicate pe Youtube acum 3 saptamani, unele postari au intrecut orice imaginatie in materie de vizualizari.

Iata care sunt cele mai urmarite reclame online, potrivit Adweek:

Trailerul de la Angry Birds are 74 de milioane de vizualizari. Culmea este fix acesta nu este cel mai bun dintre toate, dar are cu 15 milioane de vizitatori mai mult decat restul.

Evian: cu 58 de milioane de vizualizari, reclama de la Evian, in care ti se promite o tinerete si o prospetime de bebelus daca bei aceasta apa, imparte publicul in doua: cei care gasesc copiii simpatici si cei care ii gasesc mai degraba infricosatori.

Volkswagen: aceasta este cea mai bine gandita reclama a acestei marci, incalzind inima tuturor familistilor care vor sa isi cumpere o masina. Are pana acum 54 de milioane de vizionari, ceea ce inseamna ca "Forta" si-a facut bine treaba.

Pepsi Generation: Michael Jackson si restul familiei temporar reunite au facut un spot pentru Pepsi in 1984, care a strans 44 de milioane de vizualizari. Oare cati copii au inceput apoi sa cante pe strada in speranta ca isi vor intalni starul preferat fata in fata?

Old Spice: 42 de milioane de persoane s-au uitat la Isaiah Mustafa si cat de grozav este el, poate femeile comparandu-si barbatii de langa ele cu "fenomenalul" mascul din reclama.

Pepsi: Kung-Fu, 37 de milioane de vizualizari. Un baiat trebuie sa treaca de testul final in pregatirea sa de a deveni un Shaolin. Cum altfel sa faca acest lucru, daca nu lovindu-se in mod intentionat cu capul de o doza de Pepsi?

T-mobile a popularizat flash-mob-ul printr-un video in 2009, evenimentul fiind creat de Saatchi&Saatchi, in Londra. Spotul a aparut si la TV, tinand cat o pauza intreaga de publicitate.

Axe: Billions. Reclama care a fost vizionata de 35 de milioane de oameni arata nenumarate femei alergand printr-o padure tropicala, in costume de baie, toate dorind sa ajunga la barbatul ce foloseste irezistibilul deodorant. Clipul dateaza din 2006.

World of Warcraft a apelat la talentul si imaginea de neegalat ale lui Chuck Norris pentru a-si promova produsul, strangand 31 de milioane de vizualizari online.

T-mobile foloseste dansul pentru a face o varianta a nuntii regale dintre William si Kate. Este de-a dreptul impresionant numarul actorilor care seamana cu fetele regale.

Videoul celor de la DC Shoes a strans 24 de milioane de privitori online, cele 10 minute fiind pline de cascadorii auto incredibile.

Vazut de 22 de milioane de ori, clipul Modern Warfare, The Vet& the Noob, incanta imaginatia tuturor celor care vor sa isi achizitioneze jocul.

Bombonicile simpatice M&M canta melodia celor de la LMFAO, strangand 21 de milioane de privitori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#clipuri video multe vizualizari, #clipuri publicitare vizualizari multe, #reclame online multe vizualizari , #videoclipuri