Cei mai căutați sportivi pe Google în 2022: un singur fotbalist este în Top 10

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 03:59
3058 citiri
Cei mai căutați sportivi pe Google în 2022: un singur fotbalist este în Top 10
Nadal, Serena și Djokovic

Patru jucători de tenis figurează în Top 10 cei mai căutați sportivi pe google în 2022.

1. Novak Djokovic e pe primul loc. Sârbul a stârnit un adevărat iureș la începutul anului 2022, fiind eroul telenovelei Australian Open. Pentru că nu era vaccinat, Djokovic a fost expulzat din Australia.

2. Rafael Nadal a ajuns la 22 de Grand Slamuri, depășindu-și rivalii, pe Djokovic (21) și Federer (20).

3. Serena Williams e pe locul trei în topul căutărilor. Interviul acordat Vogue prin care își anunță retragerea și premierea filmului King Richard i-au sporit popularitatea.

4. Manti Te'o - un nume necunoscut în România. El practică fotbalul american și a fost eroul unui documentar pe Netflix - The Girlfriend Who Didn’t Exist, fiind "țepuit" de o tânără.

5. Shaun White este un snowborder și skateborder american, un personaj popular peste ocean.

6. Yuzuru Hanyu - un reputat patinator japonez care s-a retras în 2022.

7. Britney Griner - baschetbalista americană care a fost închisă în Rusia și care a fost până la urmă schimbată cu un prizonier rus aflat în SUA.

8. Gerard Pique - despărțirea de Shaqira a ținut prima pagină a Internetului. Totodată, el a anunțat că se retrage din fotbal la sfârșitul acestui an.

9. Cain Velasquez - un fost luptător de arte marțiale, care a vrut să își răzbune o rudă molestată de un pedofil. El a rănit un om, dar nu pe agresorul pe care îl urmărea.

10. Carlos Alcaraz - jucătorul spaniol de tenis care a devenit cel mai tânăr lider ATP.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cine sunt sportivii nominalizați la premiile Laureus 2024
Cine sunt sportivii nominalizați la premiile Laureus 2024
Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, săritorul suedez cu prăjina Armand Duplantis, fotbalistul argentinian Lionel Messi, atletul american Noah Lyles, jucătoarea spaniolă de fotbal Aitana...
Câte puncte mai are avans Novak Djokovic în fruntea clasamantului ATP
Câte puncte mai are avans Novak Djokovic în fruntea clasamantului ATP
Nicio schimbare nu s-a produs faţă de săptămâna trecută în primele zece locuri ale clasamentului mondial al jucătorilor profesionişti de tenis (ATP), publicat luni, deşi s-au desfăşurat...
#nadal, #Serena, #djokovic, #Alcaraz, #Pique, #top cautari google 2022, #cei mai cuatati sportivi pe google , #stiri din sport